Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuuta 14, 2018.

NHL Vihje

Kuva
18.1, 02:30, Boston Bruins - Montreal Canadiens
1X2: 1, Boston Bruins / 1.91 @Pinnacle  ( kerroin Veikkauksella1.68)
 Pinnacle tarjoaa vedonlyönnin parhaimmat kertoimet! Tee tilisi TästäPinnacleen!
Bruins kävi lauantaina hakemassa vierasvoiton rankkareilla juuri Montrealista, mutta hävisi puolestaan maanantaina iltapäiväpelin kotonaan Dallasille.

Bruins on joukkueista selvästi parempi ja pääsee otteluun vähillä loukkaantumishuolilla. Bruins on edellä maalivahtiosastollakin. Tuukka Rask aloittaa kotijoukkueen maalilla ja Toisessa päässä on Corey Price.

 Boston sijoittuu itäisessä konferenssissa tukevasti kolmannelle sijalle. Joukkue pelaa hyvää jääkekkoa. Ykkösketju on tällä hetkellä yksi liigan tehokkaimmista.  Bruins on hävinnyt viimeisimmän matsin varsinaisella peliajalla yli kuukausi sitten!
Habsin on itäisessä konferenssissa sijalla 14. Peli on sekavaa ja takkuista Pakiston virheet ja tehottomuus ovat ongelma.

Vierailta on edelleen sivussa isoja paloja joukkueesta, kuten Shea weber, …

NHL PRIME TIME

Kuva
15.1, 20:00, Boston Bruins - Dallas Stars1X2: 1, Boston Bruins / 2.13 @Pinnacle  ( kerroin Veikkauksella1.85)  Pinnacle tarjoaa vedonlyönnin parhaimmat kertoimet! Tee tilisi TästäPinnacleen!
Boston  on voittanut kymmenestä viime pelistään kahdeksan. Dallas vastaavasti on hävinnyt viimeiset kolme vieraspeliä. Dallas taistelee lännessä viimeisistä pudotuspelipaikoista ja aloittaa tästä tärkeän vieraskiertueen. Ken Hitchcock säästelee ykkösvahti Ben Bishopia huomiseen Detroit-matsiin. Aloittava maalivahti tänään on Lehtonen, jonka taso on heitellyt paljon.  Bostonilta löytyy kuitenkin huomattavasti laajempi materiaali . Maalilla aloittaa  Anton Khudobin. Myös Bruinsin peli on tiivimpää ja selkeästi laadukkaampaa kuin Dallasin.

Tee tili Pinnaclelle Tästäja nauti hyvästä vedonlyönnistä!