Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuuta 7, 2018.

NHL PRIME TIME

13.1, 20:00, New York Rangers - New York Islanders
Alle 5.5 /2.08 @Leovegas Primetime -ottelussa Madison Square Gardenissa paikallisderbyssä New York Rangers ja New York Islanders.
Seitsemässä edellisessä ottelussaan maalinteko-ongelmien kanssa paininut NY Rangers saa tänään vastaansa seitsemän edellistä vieraspeliä hävinneen New York Islandersin.
New York Rangers ei ole tehneet kertaakaan seitsemässä aiemmassa pelissään kahta osumaa enempää ottelua kohden, eikä tänään ole odotettavissa poikkeusta.
Joukkueiden maalissa aloittanevat Henrik Lundqvist ( 92.4%/35game) ja Jaroslav Halak (90.7%/27game)

Chris Kreider , Johnny Boychuk, Nikolai Kulemin ja Calvin de Haan eivät ole kokoonpanoissa tänään.
02:30, 13.1, Florida Panthers - Galgary FlamesYli 5.5 /1.90@Bethard
Calgary Flames matkustaa  Florida Panthersin vieraaksi. Flames voitti viime ottelussaan Tampa Bayn numeroin 5-1 ja Panthers voitti St.Louis Bluesin vieraissa 7-4.
Florida Panthers voitti vieraskiertueeltaan vain yhden pelin neljästä.
Flames on nyt viiden ottelun voittoputkessa ja joukkue on kaatanut todella kovia nippuja sillä matkalla.
Molemmilla joukkueilla on yksi selkeä hyökkäyspään spesialisti. Johnny Gaudreau ja Aleksander Barkov ovat tehtaileet pistetilastostojansa uusiin lukemiin viime peleissä.
Floridan maalikeskiarvo tällä kaudella on 5,9 maalia per ottelu, kun Calgary Flamesin vastaava on 5,4 maalia per ottelu.
Vieraissa Flames on nähnyt maaleja noin 5 maalin keskiarvolla per ottelu. Kotona Florida maalien keskiarvo on 6.7

Ottelussa tullaan näkemään paljon maaleja!!

12.1 NHL kohde

Kuva
12.1 ,  02:00 Washington Capitals - Carolina Hurricanes
1x2: 1, Washington Capitals/ 2.08 @Unibet
Carolina Hurricanes saapuu Capital one arenalle Washington Capitalsin vieraaksi. Hurricanes on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelusta neljä. Viidestä viime ottelusta vain yksi
on ollut kotona. Seuran kotietu onkin ollut tällä kaudella selvästi suurempi kuin sarjan keskimääräinen kotietu. Vieraissa Carolinalla on 0,92 pistettä per matsi, kun kotona lukema  1,34

Washington Capitals on  neljänneksi paras kotijoukkue1,57 pisteellä per peli. Vieraista pisteitä on tullut 0,52 vähemmän. Näiden tilastojen valossa sille on todella suurta hyötyä kotikentästä tässä ottelussa. Capitalsin peli on myös kulkenut erinomaisesti viime aikoina. Se on viiden pelin voittoputkessa. Viimeisen 12 pelin aikana Capitals on jäänyt vain kerran pisteittä. Se tuli vieraissa sarjan parasta kotijoukkuetta Vegas Golden Knightsia vastaan. Washingtonia vastaan on tehty vain 2,22 maalia kotipeliä kohti, mikä on kolmanneksi vä…

9.1 NHL kohde

Kuva
9.1 02:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets
                 Alle 5.5 maalia /2.00 @bethard NHL-kierrokselta löytyy tiistaina yksi mielenkiintoinen kohde. Toronto Maple Leafs kohtaa Air Canada Centressä vastaan asettuu altavastaajana Columbus Blue Jackets.

Tämän kauden osalta joukkueet ovat vain pisteiden erolla. Itäisessä konferensissa Columbus on sijalla 6 ja heillä on kasassa 51 pistettä. Vastaavasti Toronto vallitsee 5 paikkaa ja he ovat raapineet kasaan 52 pistettä.

Lähtökohtataisesti ottelussa tullaan näkemään vähän maaleja. Viime peleissä joukkueilla on maalinteko takkuillut. Molemmat joukkueet ovat viimeisestä viidestä pelistä voittaneet kaksi. Toronto ja Columbus pelaavat hyvin samantyyppistä peli. He ovat joukkueita, jotka laittavat kroppaa kiekon eteen ja taistelee puolustuspää edellä.  Joukkueet ovat valmiita taistelemaan pisteistä ja maaleja ei anneta vapaasti tehdä.

Tänään Toronto lähtee peliin ilman Nathan Hortonia ja Joffrey Lupulia. Columbukselta vastaavasti…

7.1 2018 Nhl vihje

Kuva
                7.1.2018Tipsit jatkuvat ja sivu tulee kokemaan muodonmuutosta.  Uusi vihjaaja nimimerkki tk kehissä ja lisäksi tulossa Liigavihjeet! 

  7.1 22:00 Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers
      Yli 5.5 maalia / 1.72 @Unibet

Molempien joukkueiden laadukas hyökkäys ja yksilöt tekevät jäällä mitä haluavat Ottelusta tulee isomaalinen ja viihdyttävä!!

 Chicago Blackhawksin heikohkon alkukauden jälkeen joukkue on saanut maalihanoja päälle. Blackhawks on tehnyt tämän vuoden puolella kolmeen peliin 12 maalia. Kotona United Centerillä Blackhawks on tehnyt keskimäärin 3.3 maalia per peli. Oilersin peli on takkuillut viimeaikoina.    

Blackhawks on saanut viime peleissä paljon tehopisteitä ja sen kautta onnistumisia joka kentälle. Tuntemattomatkin nimet, kuten Hinostroza ja Oesterle ovat myös hyvin päässeet mukaan pistetehtailuun.

 Oilersin 3 pelaajaa voivat yllättää Blackhawksin totaalisesti. Mcdavid, Draisaitl ja Nugent-Hopkins on pidettävä pois paikoilta mikäli Blackhawks haluaa tais…