9.1 NHL kohde

9.1 02:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets


                 Alle 5.5 maalia /2.00 @bethard

NHL-kierrokselta löytyy tiistaina yksi mielenkiintoinen kohde. Toronto Maple Leafs kohtaa Air Canada Centressä vastaan asettuu altavastaajana Columbus Blue Jackets.

Tämän kauden osalta joukkueet ovat vain pisteiden erolla. Itäisessä konferensissa Columbus on sijalla 6 ja heillä on kasassa 51 pistettä. Vastaavasti Toronto vallitsee 5 paikkaa ja he ovat raapineet kasaan 52 pistettä.

Lähtökohtataisesti ottelussa tullaan näkemään vähän maaleja. Viime peleissä joukkueilla on maalinteko takkuillut. Molemmat joukkueet ovat viimeisestä viidestä pelistä voittaneet kaksi. Toronto ja Columbus pelaavat hyvin samantyyppistä peli. He ovat joukkueita, jotka laittavat kroppaa kiekon eteen ja taistelee puolustuspää edellä.  Joukkueet ovat valmiita taistelemaan pisteistä ja maaleja ei anneta vapaasti tehdä.

Tänään Toronto lähtee peliin ilman Nathan Hortonia ja Joffrey Lupulia. Columbukselta vastaavasti ovat pois tärkeät palaset joukkueesta nimeltään Cam Atkinson ja Brandon Dubinsky.

Molemmat joukkueet aloittavat ykkösmaalivahdeilla. Frederik Andersen (35game/92.2%) vahtii pelissä kotijoukkueen maalia. Columbus asettaa torjuntavastuuseen Sergei Bobrovskyn (35game/92.1%).

Viimepäivien ja pelien nähneenä on tähän kohteeseen pakko lyödä underia. Kaksi tasaista joukkuetta ottavat mittaa toisistaan ja näissä peleissä puolustetaan todella tarkasti.

Liity mukaan WhatsApp keskusteluun ja kerro oma mielipiteesi päivän kohteista ja vedoista!Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*