7.1 2018 Nhl vihje

                7.1.2018

Tipsit jatkuvat ja sivu tulee kokemaan muodonmuutosta.  Uusi vihjaaja nimimerkki tk kehissä ja lisäksi tulossa Liigavihjeet! 
       

  7.1 22:00 Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers


      Yli 5.5 maalia / 1.72 @Unibet

Molempien joukkueiden laadukas hyökkäys ja yksilöt tekevät jäällä mitä haluavat Ottelusta tulee isomaalinen ja viihdyttävä!!

 Chicago Blackhawksin heikohkon alkukauden jälkeen joukkue on saanut maalihanoja päälle. Blackhawks on tehnyt tämän vuoden puolella kolmeen peliin 12 maalia. Kotona United Centerillä Blackhawks on tehnyt keskimäärin 3.3 maalia per peli. Oilersin peli on takkuillut viimeaikoina.    

Blackhawks on saanut viime peleissä paljon tehopisteitä ja sen kautta onnistumisia joka kentälle. Tuntemattomatkin nimet, kuten Hinostroza ja Oesterle ovat myös hyvin päässeet mukaan pistetehtailuun.

 Oilersin 3 pelaajaa voivat yllättää Blackhawksin totaalisesti. Mcdavid, Draisaitl ja Nugent-Hopkins on pidettävä pois paikoilta mikäli Blackhawks haluaa taistella pisteistä tänään. Oilersillakin on muutama kysymysmerkki, sillä Milan Lucicin ja Jujhar Khairakin voi tehdä pisteitä pelipäivästä riippuen.

Oilersin maalivahtitilanne on vielä Blackhawksiakin karumpi. Cam Talbotin epävarma ote näkyy joukkueessa. Talbotin torjuntaprosentti 91.7%/32 peliä on aivan liian pieni Oilersille. Corey Crawfordin ylävartalovamman takia torjuntavastuussa on Anton Forsberg. Forsberg on pelannut tällä kaudella vain 12 ottelua ja epävarmuus paistaa hänestäkin läpi.

Betsikeskustelua WhatsApp ryhmässä ja erikoisbonuksia!


                            


Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*