12.1 NHL kohde

12.1 ,  02:00 Washington Capitals - Carolina Hurricanes


1x2: 1, Washington Capitals/ 2.08 @Unibet


Carolina Hurricanes saapuu Capital one arenalle Washington Capitalsin vieraaksi. Hurricanes on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelusta neljä. Viidestä viime ottelusta vain yksi
on ollut kotona. Seuran kotietu onkin ollut tällä kaudella selvästi suurempi kuin sarjan keskimääräinen kotietu. Vieraissa Carolinalla on 0,92 pistettä per matsi, kun kotona lukema  1,34


Washington Capitals on  neljänneksi paras kotijoukkue 1,57 pisteellä per peli. Vieraista pisteitä on tullut 0,52 vähemmän. Näiden tilastojen valossa sille on todella suurta hyötyä kotikentästä tässä ottelussa. Capitalsin peli on myös kulkenut erinomaisesti viime aikoina. Se on viiden pelin voittoputkessa. Viimeisen 12 pelin aikana Capitals on jäänyt vain kerran pisteittä. Se tuli vieraissa sarjan parasta kotijoukkuetta Vegas Golden Knightsia vastaan.
Washingtonia vastaan on tehty vain 2,22 maalia kotipeliä kohti, mikä on kolmanneksi vähiten kotijoukkueiden parissa. Joukkue on tehnyt 3,39 maalia peliä kohden. Tällä hetkellä seuralla on meneillään kymmenen kotivoiton putki, jossa joukkue on pelannut puolustus edellä. Joukkueen 2,83 maalia per peli on alle sarjan keskiarvon.
Carolinan ongelmat ovat olleet viime aikoina kuitenkin enemmän omassa kenttäpäädyssä. Viime pelissä joukkue antautui viis kertaa, kun seura hävisi Tampa Bay Lightningille 5-4. Sitä ennen Boston Bruins laukoi taululle lukemat 7-1. 
Capitalsin ykkösmaalivahti Braden Holbty (91.70%/32game) palaa Capitalsin maalille. Vieraiden maalia vartioi Scott Darling (89.3%/26game).
Liity WhatsApp keskuteluihin mukaan linkistä!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*