Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuuta 8, 2017.

11.10 NHL-kierros

Kuva
Ensi yönä on paljon pelejä, mutta hyviä kohteita ei tunnu paljoa löytyvän. Lapulleni olen itse valinnut Chicago - Montreal peliin over 4.5, Dallas - Detroit over 4.5, ja viimeisenä Vancouver ML.

Chicago on tällä kaudella mättänyt maaleja jokaisessa pelissä, ja Montrealin puolustus ja maalivahtipeli tuntuu olevan vähän hukassa. Mikäli vikoja ei olla korjattu viimeisen 48h aikana, uskon myös tänään tulevan reippaasti maaleja.

Dallas - Detroit pelissä uskon maaleja näkyvän, sillä Dallas ei ole tällä kaudella pärjännyt, ei kotonaan eikä vieraissa. Tietenkin kausi on vasta alussa, mutta yleinen taso tuntuu olevan heikko. Dallas on viime otteluissaan ottanut reilusti jäähyjä, ja Detroitin hyökkäyspainotteisen joukkueen uskoisin heitä siitä rankaisevan. Detroit on pelannut yllättävän hyvin viimekauteensa nähden, ja vierasvoittojakin on jo kaksi alla, molemmat tosin jatkoajalta. Uskon että he lisäävät yhden vierasvoiton saldoonsa, ja tekevät sen reilumaalisesti.  Detroit lähtee altavastaajan…
Kierros 9.10 Vaikea kierros, vähän pelejä. En ole pahemmin kerennyt tutkimaan yön pelejä, ja alkukierrosten muuttujat ja yllätykset vaikuttavat kuten viimeyönä nähtiin. Pitkää tekstiä en ensiyöstä kirjoita, mutta lapulle eksyvät molemmat joukkueet New Yorkista. Varmistukseksi laitan molemmat Moneylinena, mutta myös normivoittoa voi lähtä hakemaan, erityisesti Islandersin pelissä.