Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuuta 1, 2017.
Kuva
NHL kierros 6.10.2017
Vaikea yö tulossa. Ennustukset ovat: Predators, Canadiens, Rangers, Wild, Capitals, Penguins, Blackhawks, Ducks ja Kings. Ongelmana ovat aikaiset kierrokset sekä satttuma. Perusteluja näihin en rupea kirjoittelemaan. Sen sijaan omalle lapulle löytävät Predators ML, Ducks ML ja Kings ML.
Predatorssien perusteluiksi lienee riittää Bruinsin viimekauden heikko suoritus kotikentillään sekä Pekka Rinne. Ducks taas yleisesti on parempi joukkue, verrattuna vastustajiinsa Coyotesiin, ja Ducksit pääsevät myös aloittamaan kautensa kotiareenallaan. Kingsit taas pelaavat kotonaan Flyersia vastaan, joka pelasi eilen. Palautumisaika heille on varsin lyhyt, ja uskon sen vaikuttavan suoritukseen.
Kertoimet @Unibet Predators ML: 2.0 Ducks ML: 1.6 Kings ML: 1.58

Unibetille tili auki TÄSTÄ!

Kuva
Tänä yönä se vihdoin alkaa! NHL starttaa yöllä kahdelta, ja heti ensimmäisellä kierroksella on kovia matseja luvassa. Omalle lapulle eksyy Pittsburgh Penguins ML, sekä Edmonton Oilers ML. Pittsburgh pelaa St. Louis blueseja vastaan, joten joukkueen tasoero on huomattava. Pens luultavasti haluaa myös aloittaa kautensa hyvin, ja ovatkin täynnä energiaa viimevuotisen voittonsa jälkeen.
Edmonton taas oli viimekaudella konferenssinsa maalikuningas, ja nyt kun joukkueen ihmelapsella Connor McDavidilla on yksi kausi ja treenattu kesä takana, uskon hänen peliotteidensa vain parantuvan. Rohkeimmat voivat lähtä hakemaan Edmontonia jopa tasoituksella, sillä Calgary ei vakuuttanut viimekaudella, enkä usko tämän muuttuvan mihinkään.
Panossuositus 2, sillä vaikka kohteiden luulisi osuvan, kausi on vasta alussa ja yllätyksiäkin voi tapahtua.
Kertoimet @Unibet:
Pens ML 1.5
Oilers ML 1.58
Unibetille rekisteröitymään tästä!