Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuuta 26, 2017.
NHL:n runkosarja lähenee loppuaan – ketkä saapuvat Jääkiekon MM-kisoihin? NHL:n runkosarja lähenee loppuaan ja monen joukkueen osalta haaveet playoff keväästä ovat heitetty romukoppaan. Myös monen suomalaisen NHL-tähden joukkueet ovat saaneet jo heittää hyvästi playoff keväälle ja taistelulle StanleyCup:ista. Läntisen konferenssin osalta playoff paikat rupeavat olemaan selvät. Paikkansa pudotuspeleissä ovat jo varmistaneet Chicago, Minnesota, Anaheim, San Jose ja Edmonton. Myös loput kolme paikkaa ovat käytännössä varmistuneet jo  Calgarylle, Nashvillelle sekä St. Louisille. Los Angelesillä on teoreettiset mahdollisuudet vielä päästä pudotuspeleihin, mutta se vaatisi jo lähestulkoon ihmettä, sillä Kingsien tulisi voittaa kaikki ottelunsa ja vastaavasti, muiden joukkueiden pitäisi ottaa loppukauden mittainen tappioputki. Urheilussa toki kaikki on aina mahdollista, mutta kyllä mahdollisuudet ovat pienentyneet erittäin marginaalisiin todennäköisyyksiin. Itäisen Konferenssin tilanne sen sija…

NHL-vihjaaja haussa!

Vihjaaja haussa
Eli kuten olet varmast huomannut niin vihjeitä ei ole näkynyt. Sopivaa vihjaajaa ei ole löytynyt , mikäli koet omaavasi tähän lahjoja ja olet valmis 3 krt. viikossa julkaisemaan vihjeitä niin ota yhteyttä veikkausforum at gmail.com. Palkkio hyvä 40% kaikista sivuston tuloista.

PS : Suosittelen tarkistamaan nuo vedonlyötibonukset joko niihin löytyy tili ja muistakaa että streameissa edelleen Suomen ainoana linkit Liigan playoffs matseihin.

ILMAINEN TIPSAUS KISA

Kuva
PÄSSIN VETO VOORUM JÄRJESTÄÄ ILMAISEN TIPSAUSKISAN
Ilmainen vihjauskilpailu: Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää taitosi ilmaisessa kaikille avoimessa vihjauskilpailussa, jossa palkintona 50€ rahan paskaa. Suosittelen, että painatte tykkää laatikostamme "saa ilmoitukset" niin saat ilmoituksen, kun kisakuvat tipahtaa tiskiin. ---------------------------------------------------- Säännöt: 1. Kesto: Kilpailun on tarkoitus kestää keskiviikosta 29.3.2017 sunnuntaihin 2.4.2017  ja se ei vaadi rahallista panostusta. Osuessasi vihjeessäsi pääset aina seuraavan päivän tavoitekertoimeen, mutta jos et osu tipahdat pelistä. Jos pääset jatkoon esim keskiviikosta, mutta torstaina ei näy vihjeitä klo 18 mennessä niin tipahdat automaattisesti.
2. Tavoitekertoimet: Vihjeesi kerroin pitää olla 10BET pelilistoilla ja suurudeltaan vähintään.. Ke: 1.50 To: 2.00 Pe: 2.25 La: 2.50 Su 3.00 Kohteet saavat olla mistä lajista vain, mutta kohteet jotka voivat päättyä panokset palauttavaan tulokseen tämä…