11.10 NHL-kierros

Ensi yönä on paljon pelejä, mutta hyviä kohteita ei tunnu paljoa löytyvän. Lapulleni olen itse valinnut Chicago - Montreal peliin over 4.5, Dallas - Detroit over 4.5, ja viimeisenä Vancouver ML.

Chicago on tällä kaudella mättänyt maaleja jokaisessa pelissä, ja Montrealin puolustus ja maalivahtipeli tuntuu olevan vähän hukassa. Mikäli vikoja ei olla korjattu viimeisen 48h aikana, uskon myös tänään tulevan reippaasti maaleja.

Dallas - Detroit pelissä uskon maaleja näkyvän, sillä Dallas ei ole tällä kaudella pärjännyt, ei kotonaan eikä vieraissa. Tietenkin kausi on vasta alussa, mutta yleinen taso tuntuu olevan heikko. Dallas on viime otteluissaan ottanut reilusti jäähyjä, ja Detroitin hyökkäyspainotteisen joukkueen uskoisin heitä siitä rankaisevan. Detroit on pelannut yllättävän hyvin viimekauteensa nähden, ja vierasvoittojakin on jo kaksi alla, molemmat tosin jatkoajalta. Uskon että he lisäävät yhden vierasvoiton saldoonsa, ja tekevät sen reilumaalisesti.  Detroit lähtee altavastaajana otteluun, ja rohkeimmat voivatkin kokeilla Detroitin voittoa joko suorana tai ML.

Vancouver on pelannut alkukauden hyvin, etenkin kotonaan, kun taas Ottawan peli on ollut epämääräistä sotkua. Valitsin kuitenkin ML, sillä Ottawa on mielestäni yleisellä tasolla parempi joukkue.

Kertoimet @Leo Vegas
Dallas - Detroit over 4.5 @ 1.38
Montreal - Chicago over 4.5 @ 1.58
Vancouver ML @ 1.92

Panossuositus: keskitaso

Tilit auki Leo Vegasille tästä!

Jos futistipsit kiinnostaa, rekisteröitymällä tänne, ilmaisia tipsejä tarjolla!
Kuvahaun tulos haulle detroit red wings

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*