NHL:n runkosarja lähenee loppuaan – ketkä saapuvat Jääkiekon MM-kisoihin?
NHL:n runkosarja lähenee loppuaan ja monen joukkueen osalta haaveet playoff keväästä ovat heitetty romukoppaan. Myös monen suomalaisen NHL-tähden joukkueet ovat saaneet jo heittää hyvästi playoff keväälle ja taistelulle StanleyCup:ista.
Läntisen konferenssin osalta playoff paikat rupeavat olemaan selvät. Paikkansa pudotuspeleissä ovat jo varmistaneet Chicago, Minnesota, Anaheim, San Jose ja Edmonton. Myös loput kolme paikkaa ovat käytännössä varmistuneet jo  Calgarylle, Nashvillelle sekä St. Louisille. Los Angelesillä on teoreettiset mahdollisuudet vielä päästä pudotuspeleihin, mutta se vaatisi jo lähestulkoon ihmettä, sillä Kingsien tulisi voittaa kaikki ottelunsa ja vastaavasti, muiden joukkueiden pitäisi ottaa loppukauden mittainen tappioputki. Urheilussa toki kaikki on aina mahdollista, mutta kyllä mahdollisuudet ovat pienentyneet erittäin marginaalisiin todennäköisyyksiin.
Itäisen Konferenssin tilanne sen sijaan on vielä hieman enemmän auki, mutta sielläkin oman paikkansa ovat pudotuspeleissä jo varmistaneet Washington, Columbus, Pittsburgh, New York Rangers ja Montreal.  Kolme paikkaa pudotuspeleihin olisi vielä jaossa ja niistä kamppailu on käymässä jännittäväksi. Ottawa, Toronto ja Boston ovat tällä hetkellä viivan päällä, mutta voi olla varmaa että Tampa Bay, New York Islanders ja Carolina Hurricanes  ovat valmiita lataamaan kaikkensa loppukauteen, jotta saisivat raavittua tarvittavat pisteet ja noustua pudotuspeleihin. Voisi siis sanoa että näillä joukkueilla pudotuspelit ovat jo alkaneet . Tilanne kuuden joukkueen kesken on tiukka ja ristiin pelaamista tulee varmasti tapahtumaan, joten jokaisella joukkueella on varmasti mahdollisuudet ottaa paikkansa pudotuspeleissä. Vedonlyöjille tämä tuo jännittäviä hetkiä, kun joukkueilla saattaa loppukaudesta olla täysin erilaisia motivaatioita. Toisten osalta pelit ovat jo käytännössä ohitse, kun taas toiset pelaavat elämästä ja kuolemasta. Tämä tuo varmasti monia kinkkisiä ajatuksia moneen kohteeseen.

NHL-pelaajia Leijoniin?
Takana on varmasti kaikkien aikojen NHL-kausi suomalaisittain. Loistavia suomalaisia pelaajia on toki menossa pudotuspeleihin, mutta uskomattoman kauden pelanneita pelaajia on myös päättämässä kautensa runkosarjan loppuun. Suomalaisten nuorten esiinmarssi NHL:ään oli suorastaan uskomaton. Patrik Laine taistelee maalipörssin voitosta, Sebastian Aho on joukkueensa parhaita pistemiehiä ja on saanut uskomatonta ylistystä asiantuntijoilta koko kauden ajan. Joel Armialla oli jälleen pieniä loukkaantumishuolia, mutta saatuaan itsensä kuntoon on hän ollut Jetsien parhaita pelaajia ja näyttänyt olevansa NHL eliittiä alivoimapelaamisessa, tekemällä muun muassa jo 4 alivoima maalia. Lista on loputon lähes poikkeuksetta suomalaiset pelaajat ovat olleet joukkueensa parhaimmistoa, ja joissakin tapauksissa koko sarjan parhaimmistoa.
Jets on varmuudella ulkona pudotuspeleistä, joten Armian ja Laineen saaminen Leijoniin olisi varmasti jotain mikä kaikki haluavat. Dallasin maalivahti kaksikko on myös tarjolla Leijoniin Kari Lehtonen – Antti Niemi. Vaikka Dallasin kausi ei ollut ainakaan maalivahdeille se helpoin, niin varmasti on näytön haluja vielä jäljellä. Tällä kertaa kaksikko saisi eteensä viisikon, mikä puolustaa joukkueelle ja tukee maalivahdin toimintaa. Ihan aina tätä ei Dallasin viisikolta nähty. Teemu Pulkkisella on varmasti uskomaton nälkä, halua leijoniin varmasti on! Pulkkisen kausi on ollut todella vaikea ja MM-kisoissa olisi mahdollista lyödä itsensä jälleen kerran läpi ja näyttää että annettavaa on varmasti myös NHL:ssä! Mikko Rantanen Coloradosta otetaan kiljuen vastaan. Rantanen on pelaaja tyyppi, jota suomen maajoukkue kaipaa aina. Vahva kulmavääntäjä, mille maalien tekeminen tai maalipaikkojen rakentaminen ei todellakaan ole ongelma. Tämä jokaisen valmentajan unelma pelaaja on varmasti alleviivattu myös Marjamäen papereissa vahvasti. Carolinalla on vielä mahdollisuudet pudotuspeleihin, mutta mikäli näin ei käy on sieltä tarjolla Aho-Teräväinen kaksikko. Tältä duolta nähtiin huima kausi ja mm-kisa tasolla tämä kaksikko antaisi varmasti sellaisen näytöksen että ei paremmasta väliä. Philadelphian Valtteri Filppula olisi myös mukava nähdä kisoissa.
Entäpä sitten Floridan Alexander Barkov – Jussi Jokinen? Barkovin alkukausi oli hieman nihkeä johtuen loukkaantumisista, joten nälkää varmasi vielä on vaikka kausi NHL:ssä lppuukin. Buffalon Rasmus Ristolainen otetaan vastaan ilolla. Myös NHL:n ensimmäinen pudotuspelikierros ehditään pelaamaan ennen MM-kisojen alkua, joten sieltä on varmasti potentiaalisia vahvistuksia vielä tulossa.

Kun tätä nimilistaa katsoo on vaikea olla laittamatta Suomea ennakkosuosikkien joukkoon. Harvoin Leijonille on ollut tarjolla näin massiivista kattausta omien NHL joukkueidensa kärkipelaajia ja nimenomaan niitä johtajia, jotka ovat esimerkki muulle joukkueelle ja kavereita, joiden odotetaan tekevän se ihme kun kukaan muu ei enää pysty.
Veikkaaminen MM-Kisoissa

Totuttuun tapaan MM-kisat ovat myös suomalaisten veikkaajien kultakausi. Vuosien mittaan maksujärjestelmien riippumattomuus etäislaitteesta ja etenkin mobiilivetojen yleistyminen on saavuttanut sen että veikkaus rahansiirto on jo aivan kaikkien ulottuvillla. Pelata voi mistä vaan ja milloin vaan ja miten vaan.
MM-kisoissa nähdään myös otteluita, missä ennakkoon toinen joukkue on suuri ennakkosuosikki. Tietenkään 1,02 kertoimisten kohteiden pelaaminen ei ole kenellekkään mieluista puuhaa tai edes järkevää, joten pelattavaa haetaan usein erilaisista kohteista. Vedonlyöntiyhtiöillä onkin tarjolla paljon erilaisia vetomuotoja, joilla saadaan kertoimia nostettua ja tasoitettua puntteja joukkueiden kesken. Hyvänä esimerkkinä tästä on esimerkiksi Asian handicap vedot, jossa toiselle joukkueelle annetaan maaleja eteen. Ja näin ollen alkuasetelma pelissä ei olekaan 0-0 vaan peliin lähdetään teoriassa esimerkiksi tilanteesta 0-1. Erilaisia vetomuotoja on niin paljon, että niistä varmasti löytyy pelattavaa, mutta niissä voi myös helposti mennä sekaisin sen takia onkin aina hyvä olla tietoinen mitä mikäkin vetomuoto tarkoittaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*