Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuuta 27, 2016.

NHL VIHJEET 3.12.2016

Kuva
Buffalo Sabres-Boston Bruins
Buffalo on saanut sairastupaansa tyhjäksi ja edellisessä pelissä joukkue voitti Rangerssin 4-3 ja lento tuntuu sen kuin jatkuvan. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan. Vastujaksi luistelee tänään Boston joka saanee takaisin sairastuvalta Charan. Joukkue on toki pelannut hyvin ilman järkäle puolustujaansakkin. Bostonin ongelmat ovat olleet maalinteossa ja vieras kaukaloissa pelatessaan joukkue on tehnyt 5 edellisessä vieraspelissään vain 8 maalia. Joukkue on kuitenkin pystynyt koko kauden aikana saalistamaan pisteitä vieraspeleistään siihen malliin että kuntopuntari osoittaan joukkueen olevan Itäisen konferenssin paras vierasjoukkue. Oli homma miten tahansa on Eichel tuonut kotijoukkueelle lisää virtaan, näiden joukkueiden kohtaamiset ovat aina olleet tasaisia ja vähä maalisia. Lehner aloittaa tänään häkissä ja herra on pelannut kotipelinsä erittäin loistavasti! Herralle ei ole tehty kotikentällä pelatasessaan tasakentällisin yhdessäkään ottelussa yli 2 ma…

NHL VIHJEET 2.12.216

Kuva
Washington Capitals - New York Islanders
Islanderssilla on alla maukas voitto Pingviineistä edellis yöltä, mutta jaksaako jengi pelata ensi yönä kovassa kotivireessä olevaa Washingtonia vastaan. Vierasjoukkue laittaa häkkiin Halakin, kotijoukkue puolestaan Holbtyn. En voi tässä mitenkään sivuttaa Washingtonin pelaamista ja Islanderssin heikkoutta Washingtonia vastaan. Kaikki mittarit ja tilastot näyttävät kotijoukkueen voittoa, mutta jokin tässä hommassa silti mättää... Washingtonin riveissä NHL debyytin tekee  Jakub Vrana ja herra istutettiin heti suoraan kakkoskentälliseen. Muutenkin kotijoukkue on mulkannut kentällisiä Torontolle kärsityn tappion jälkeen. Ja päivän tilastotieto jolla ei ole ottelun kannalta minkäänlaista merkitystä mutta saadaan lisää tekstiä niin näyttää ainakin tyylikkäämmältä. Halak ei ole Islanderssin paidassa vielä kertaakaan pystynyt runkosarjassa torjumaan voittoa Verizon Center:ssä.

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia Kerroin: 1.82 Panostu…

NHL VIHJEET 1.12.2016

Kuva
New York Islanders - Pittsburgh Penguins
Pingviinit saivat toivotun hyökkäyspään aseen takaisin karkeloihin kun ykköskentässä oikeassa laidassa viilettää ensi yönä muutaman ottelun loukkaantumisista kärsinyt Hörnqvist. Herra on ollut tärkeä palanen Pingviinien hyökkäys pelaamista, 13 pistettä 16 ottelussa. Myös Islanders saa tänään riveihinsä takaisin Stromen joka otti huilia muutaman ottelun verran. Strome ei ehkä niin tärkeä pelaaja ole kuin Hornqvist pingviineille mutta kakkos ylivoiman sentterinä tuonee lisää kaivattua tulosta ylivoimaan. Häkkiin joukkueet ovat valinneet ns kakkosmaalivahdit, vierailijoilla Murray joka on tällä kaudella osoittanut olevansa mies paikallaan, kotijoukkue puolestaan laittaa maalinsa Greissin, Halak kärsii jonkinlaista loukkaantumista ja ei pue mitään varusteita otteluun päälle.
Vierailijat ovat saaneet kaivatun tehomiehen takaisin ja kotijoukkue kärsii edelleen maalinteon ongelmista. Pingviinit kairaavat tästä täyden pistepotin.

Valinta: Pittsburgh voi…

NHL VIHJEET 29.11.2016

Kuva
KAIKKI OTTELUT JA KERTOIMET LÖYDÄT TÄÄLTÄ!


New York Rangers - Carolina Hurricanes
4:n kotiottelun tappio putkessa pelaava Rangers saa tänään vastaansa ainoastaan 2 kertaa varsinaisella peliajalla vieraissa voittaneen Carolinan. Kotijoukkueen maalia vartio Lundqvist ja vierailijat puolestaan luottavat Cam Wardiin. Rangers saa nyt oivan tilaisuuden katkaista 4 ottelun tappioputkensa. Carolina on viimeksi Madisonisssa pystynyt Rangerssin voittamaan yli 6 vuotta sitten. Se niistä tilastoista, kuten olen todennut on se kiekko musta ja sitä rataa joten tästä ottelusta haetaan maaleilla valueta. Cam Ward on pelannut uskomattomasti vierasottelunsa, vaikka joukkue ei ole vieraissa pystynyt varsinaisella peliajalla voittamaan on Ward päästänyt tässä kuussa vieraspeleissään vain 1.62 maalia per ottelu.  Muutoinkin Rangerssin maalinteko on tökkinyt. 5 Edellisessä pelamaassaan pelissään se on tehnyt 11 häkkiä.

Valinta: Ottelussa tehdään alle 5.5 maalia Kerroin: 1.66 Panostus 4/5


Columbus Blue Jackets…

NHL VIHJEET 29.11.2016

Kuva
New York Islanders-Calgary Flames
Kaksi maalinteossa epäonnistunutta joukkuetta ottaa ensi yönä mittaa toisistaan. Molemmilla joukkueilla maalinteko tökkii toden teolla. Kotijoukkue on onnistunut viimeksi tekemään yli 3 maalia 7 kierrosta sitten muutenkin vaisusti pelaavaa Vancouveria vastaan. Vierailijat puolestaan viimeksi lokakuussa kun Ottawa jäi jyrän alle 5-2. Molemmat joukkueet kärsivät maalinteon vaikeuksista joten ilman sen suurempia vimpuloita ja maalivahtien varmisteluita kokeiluun lähtee ehdottomasti under veto.

Valinta: Alle 5.5 Kerroin: 1.74 Panostus 3/5

LYÖ OTTELUSTA VETOA TÄSTÄ!
St.Louis Blues - Dallas Stars
Tuota noin niin... Mitenhän tätä lähtisi nyt purkamaan. No lähdetään maalivahdeista tietenkin liikenteeseen. Kotijoukkue Jake Allen: Kotona pelaamissaan otteluissa päästänyt sen 1.5 keskiarvolla maaleja taakseen. Antti Niemi (ei varmistettu): Vierasotteluissa päästettyjen maalien keskiarvo huitelee jossain 6:n tietämillä. Dallas on 5 edellisessä vierasottelussaan pääs…