Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuuta 30, 2016.

NHL VIHJEET 5.11.2016

Kuten todettua joukkue ei voi sukeltaa koko aikaa ja Boston löysi maalivireensä. No joka tapauksessa 2/3 tulos joten ei missään tapauksessa huono. Ensi yö tuo mukanaan seuraavaa ja enpä muista koska viimeksi olisi ollut näin selvää pässin lihaa tarjolla. Olkaahan hyvä!

Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens
Kotijoukkueen maalilla aloittaan erittäin hyvin torjunut Sergei Bobrovsky joka on päästänyt taakseen vain 1.5 maalia mennä kaudella. Vierailijat puolestaan pykeltävät häkkiinsä Al Montoyan, joka puolestaan on päästänyt 1.47 maalia ottelua kohden. Columbus on sekoittanut kentällisiään Dallas voiton myötä. Pelaajat ovat samat, mutta mm 3 kentän laituria nostettu ykköskenttään ja jne. Montrealin voitosta tarjotaan erittäin makkiaa kerrointa ja se kannattaakin poimia talteen, mutta jokin tässä saa pelaamaan maaleja, joita tämän iltaiset verannan vartijat eivät ole päästäneet.

Valinta: Alle 5 maalia 1.90 @ UNIBETPanostus 3/5

Detroit Red Wings-Winnipeg Jets
Lyhestä virsi kaunis. Winnip…

NHL VIHJEET 5.11.2016

Kuten todettua joukkue ei voi sukeltaa koko aikaa ja Boston löysi maalivireensä. No joka tapauksessa 2/3 tulos joten ei missään tapauksessa huono. Ensi yö tuo mukanaan seuraavaa ja enpä muista koska viimeksi olisi ollut näin selvää pässin lihaa tarjolla. Olkaahan hyvä!

Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens
Kotijoukkueen maalilla aloittaan erittäin hyvin torjunut Sergei Bobrovsky joka on päästänyt taakseen vain 1.5 maalia mennä kaudella. Vierailijat puolestaan pykeltävät häkkiinsä Al Montoyan, joka puolestaan on päästänyt 1.47 maalia ottelua kohden. Montrealilla on eiliseltä peli alla ja joukkue pelaa ottelunsa täysin samalla kokoonpanolla, lukuunottamatta maalivahdin vaihdosta, kun puolestaan kotijoukkue on sekoittanut pakkaansa. Pelaajat ovat samat, mutta mm 3 kentän laituria nostettu ykköskenttään ja jne. Montrealin voitosta tarjotaan erittäin makkiaa kerrointa ja se kannattaakin poimia talteen, mutta Montrealilla on peli viime yöltä alla joten me pelaamme maaleja otamme varman …

NHL VIHJEET 4.11

Eilis yöhän napsititiin 3/3 tulos kun kaikki kohteet uivat haaviin ja edelleen tämä tilasto kummajainen johon panostimme 5/5 pitää, Phila ei ole varsinaisella peliajalla vielä kertaakaan hävinnyt Detroitille, mutta sitten tämän illan kattaus. Pelejä on vaikka kuinka paljon, mutta aika on rajallinen ja nämä kohteet ainakin omaan silmään kelpasivat.

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins
Bostoni sai Raskin takaisin häkkiin ja nyt joukkue jahtaa kolmatta peräkkäistä voittoaan putkeen. Tamba kävi nykäisemässä 6 ottelun vierasputken josta matkaan tarttui 3 voittoa ja 3 tappiota. Viimeiset pelit Tamba oli suurissa ongelmissa, mutta Islanderssia vastaan joukkue sai rivinsä kuntoon ja voitti ottelun selkeästi 1-6. Bostoni puolestaan pelaa 4 vieraspelinsä putkeen ja ei joukkueen maalinteko ole vielä missään uomissaan. 5 otteluun ainoastaan 6 maalia. Bostonin maalinteko tökkii ja vaikka kotijoukkueen luukulle luisteleekin Vasilevskiy ei Boston onnistu maaliverkkoja pöllyttämään.

Valinta: Tamba Bay v…

NHL VIHJEET 3.11.2016

Eiliseltä saatiin raavittua 1/2 tulos ja kaivelemaan jäi tuo Edmonttonin peli. Joukkue kuitenkin laukoi ottelussa sen 50 kertaa, mutta tarvittavat osumat jäivät puuttumaan. Tänään jatketaan seuraavilla vihjeillä.

Montreal Canadiens - Vancouver Canucks

Vancoucer aloitti kauden voittamalla 4 otteluaan, mutta sittemmin on tullut kuokkaan ja joukkueen maalinteko on aivan liikaa Sedinin veljesten varassa. Joukkue saa tänään mukaansa Burrowssin ja Tanevin jotka olivat hetken huililla loukkaantumisten takia. Joukkueesta ei vain yksinkertaisesti ole pysäyttäjäksi 7 peliä putkeen voittanutta kotijoukkuetta vastaan.  Joukkue pelaa täysin samalla kokoonpanolla kuin se pelasi viime ottelunsa.

Valinta: Montreal Canadiens voittaa 1.70 @
UNIBET Panostus 3/5

Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings
Kuinka monta kertaa NHL:n historian aikana Philadelphia on hävinnyt kotonaan Detroitille varsinaisella peliajalla? Ei kertaakaan. Phidelphia on tehnyt Itäisessä konfrensissa toiseksi eniten maaleja, mutta myös …

NHL VIHJEET 2.11.2016

Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers
Lopuuhan se kaikkien meno aikanaan, näin kävi myös kauden komeetalle Edmonttonille, kun se koki vasta kauden toisen tappionsa edellisesä pelissään Ottawaa vastaan. Toronto puolestaan rämpii suossa ja on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja. Ainoastaan Flyers on päästänyt 2 maalia enemmän, mutta Philadelphia taas puolestaan on mättänyt maaleja liigassa eniten. Eiköhän ottelusta tule maalitulitusta kun molemmilta joukkueilta löytyy nuoret lupaukset Matthews ja  vähän varttuneempi McDavid.

Valinta: Edmontton tekee yli 3 maalia 2.28 @ UNIBETPanostus 3/5

New York Rangers - St Louis Blues
St Louis saapuu Rangerssin vieraaksi. Vieraijoilla on alla voitto King:stä 1-0 kun puolestaan Rangers nuiji Tamban maanrakoon peräti 6-1. Lundqvist palaa tänään häkin suulle kotijoukkueelle ja Allen aloittaa St loiussin luukulla. Kotona pelatasessaan Rangers on pystynyt vain kertaalleen St Loiuissin voittamaan varsinaisella peliajalla. Rangers on tehnyt viime ottel…