Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuuta 3, 2016.

9.4 10 ottelua!

Kuva
Itäisen konferenssin kolmen joukkueen playoff paikka ratkeaa tänään joten jännitystä riittää! Valitettavasti Detroitin ja Bostonin ottelut ehtivät jo alkaa ja näyttää että Boston on tippumassa. Philadelphia kohtaa kotonaan Pittsburghin jossa myös panosta tulee riittämään!


Otteluita on niin paljon että vihjaan vain vedon ja panossuositukset. Ja tänään pelaamme Unibetille!

Mielenkiintoisia ovat Dallasin ja St.Louisin kotiottelut, kumpikin samoissa pisteissä Läntisessä konferenssin johdossa 107p. Vastassa Dallasilla Nashville Dallasin kotikerroin 2.00 riittää.  5/5 Panostus tuohon. Siellä käydään myös Suomalaisten maalivahtien taisto , Niemi vs Rinne.

St.Louisilla vastassa astetta kovempi, Washington ja lähdetään että maaleja nähdään  eli 4/5 yli 5 maalia kerroin 1,85 @ Unibet 


Kärpät 9.4

Kuva
Seuranta nyt 27/69 ja kerrointa osuneilla yhteensä 56.97

Kärpät - Tappara 1 2.07@24hbet.comEdellinen peli olikin sarjan ensimmäinen matsi joka meni jatkoille. Tänään betsataan kärppien suoraa voittoa sillä en usko tapparan jaksavan Oulussa ottelua jatkoille puristaa.

Veikkausliigasta kans paria kohdetta pelataan pienellä. PK-35 näytti jo viime viikolla että maalinteko sujuu kun ottivat turpaan 3-4 ropsia vastaan. Tänään heillä vastassa HIFK ja uskon PK-35 voittavan matsin kohtalaisella kertoimella 2.35. Lapulle löytää myös ROPS mifkin vieraana 3.05 kertoimella.

Vihjeet by liika-ukko

24hBET.com tarjoaa 50€=100€  ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu!


Expekt tarjoaa aidosti riskittömän vedon! Jos veto ei osu voit samantien nostaa rahat takaisin tilille. Reilu peli!

8.4

Viimeksi piti 3/3 katsotaan tänään.Tutkin nämä NHL kohteet tämän Hifkin voiton jälkeen!


Edit: 1 ottelu, Buffalo vs Columbus 5/5 yli 5 maalia 1,85 @  Unibet. Lisäksi Buffalo 3/5 panostus 2,40.

Joukkueet tehneet yhteensä 33 maalia viidessä edellisessä.

Lisäperustelun pitkävetobetsit fb-ryhmässä!

NHL 6.4

Eilen petti sekä Boston että Anaheim. Pikaiset vihjeet:

Columbus vs. Toronto  moneyline 1 @bet365

Torontolla liuta miehiä sivussa, Komarov, Michalek, Holland, Lupul ha van Riemsdyk . Lisäksi kolme tappiota alla.

Oilers vs. Vancouver vs.  yli 5 maalia @ Unibet

 Oilersin viimeinen kotipeli legendaarisella Gretzkyn kotihallilla. En usko peruutteluun.

Ja vielä Detroitin Moneyline voitto Philadelphiasta @bet365. Näillä yöhön!
By, Fizman

GAMET 4 liigaan

Kuva
Seuranta nyt 26/67 ja kerrointa osuneilla yhteensä 54.34

JYP - HIFK 1 2.63 @24hbet.com

Jos HIFK vie tänään niin sitten on jo todella epätodennäköistä että JYPpi finaaliin asti menisi. Toisin sanoen kuoleman peli ja panokset katossa. JYP voittaa tänään ja sarja on jälleen auki

Tappara - Kärpät 2 2.80@24hbet.com
Jokainenhan tietää että tämä ottelupari menee game 7 saakka kuten parina aikaisempanakin vuotena. Tästä ottelusta Kärpille voitto ja Ouluun päästäänkin tasatilanteesta 2-2. Kolmannessa pelissä kärppien liike oli aivan eri mallilla kuin edellisellä Tampereen reissulla, ja jos liike on edes puolittain yhtä hyvää tässä pelisää kuin oli viimeksi Oulussa niin kyllä se tämä sarja tasoittuu ja game 7 todennäköisyys tulee olemaan aika suuri.

Vihjeet by liika-ukko

24hBET.com tarjoaa 50€=100€  ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu!


Expekt tarjoaa aidosti riskittömän vedon! Jos veto ei osu voit samantien nostaa rahat takaisin tilille.…

5.4 NHL

Viimeisiä kierroksia!

Eilen 2/2 osumat
Anaheim vs. Winnipeg 1 5/5  1,80 @ bet365  Kings hävisi eilen Vancouverille ja Anaheim omaa mahdollisuuden Pacific Divisioonan voittoon jos (kun) voittavat Winnipegin tänään ja Kingsin seuraavaksi.

Boston vs. Carolina 1 5/5 1,80@ Unibet  Boston vaarassa jäädä ulos playoffseista , pakkovoiton paikka ja eiköhän se tule.

Ottawa vs. Pittsburgh 1/5 3,45 @ Unibet Pittsburgh hurjassa iskussa mutta Kanadassa vaikea pelata ja viimeisessä kotiottelussa Ottawa haluaa näyttää. Pieni panos.
Chicago vs. Arizona 5/5 yli 5,5 maalia 2.00 @ Unibet Kaksi eri tason joukkuetta Chicago tulee iskemään maaleja tässäkin.

5.4 Kärpät vs Tappara

Kuva
Kärpät vs Tappara 5.4 klo 18:30Oulun Raksilassa hieman jo tuskainen Kärppälauma saa vastaan loistavasti pelaavan Tapparan. Muutoksia pitää Kärppien pelissä tapahtua.

Tapparan ei tarvitse muuttaa omassa pelaamisessaan oikeastaan mitään. Sen sijaan Kärppien avauspelaamiseen tarvitaan uusia konsteja, jotta Kärppien peli pääsisi kiihtymään keskialueella niin kuin parhaimmillaan runkosarjassa.

Samoin yksilötasolla on pystyttävä parempaan. Aivan jokaista irtokiekkoa ja kaksinkamppailua ei Kärpät voi hävitä.Kärpät suosikki jos tämä alkaa sujua ja yksilöt nostavat tasoaan.


Pelataan tähän Kärpät voittavan ensimmäisen erän.  Näin kävi edellisellä kerrallakkin Oulussa. Tähän kerrointa mukavat 2,80 Uudella Cherry vedonvälittäjällä jolla erinomainen bonus. 100%150€ asti! 


avaa tili tästä


Huom tulosveikkauskisa: Facebook/pitkävetobetsit 60€ palkinto!

4.4 NHL

Kuva
Palataan rapakon taakse, viimeisiä viedään!

Keskittyminen olennaiseen on A ja O.

St.Louis Blues vs Arizona Coyotes 1 1,72 @ bet365 5/5 panostus

* St. Louis voittoputkessa , 6 edellisestä 7:stä. Taistelee koko konferenssin voitosta! Motivaatiota riittää. Arizonalla ei ole enää mahdollisuuksia play-offseihin

Columbus Blue Jackets vs NY Rangers 2 2,10 4/5 @bet365 ja yli 5 maalia @ unibet 1,70 4/5
* Rangers tarvitsee yhden voiton varmistaakseen play-off paikkansa ja se tulee tässä. Columbus ei lähde puolustamaan tässä vaiheessa, ovat jo ulkona joten voidaan nähdä maalejaBet365:lle kannattaa avata tili mikäli sitä ei ole , erinomaiset kertoimet!

Lisäksi ajankulua! 300 ilmaispyöräytystä avaamalla tili luotettavalle igame Casinolle!Ei vaadi talletusta!

Game 3 liigaan

Kuva
Seuranta nyt 25/65 ja kerrointa osuneilla yhteensä 52.07Hifk - JYP 1. erä 2 3.50@24hbet.com

HIFK ei ole kummassakaan ottelussaan JYPpiä vastaan ollut alussa hereillä ja kokeillaan jos tänäänkin olisivat ekan erän verran unessa. Jyp voittamaan ensimmäinen erä.


Kärpät - Tappara 1 2.27 @24hbet.com

Kärppien aika herätä jos meinaavat finaaliin päästä. Toisessa pelissä ei ollut mitään jakoa Tapparan pelityylille. Toivon että nyt game kolmessa tapahtuisi koko joukkueen valaistuminen ja kotivoitolla torstaiksi Tampereelle tasoittamaan sarjaa. Ps. Otteluja voi seurata tuolta liigastreamit sivulla olevista linkeistä.

Vihjeet by liika-ukko

24hBET.com tarjoaa 50€=100€  ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu!


Expekt tarjoaa aidosti riskittömän vedon! Jos veto ei osu voit samantien nostaa rahat takaisin tilille. Reilu peli!

NHL:n viimeisiä viedään

Kuva
Tänään tulee vihjeitä klo 21:00