Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuuta 28, 2016.

Liigan runkosarjan loppukierrokset

Kuva
2 peliä, nolla osumaa, story of my life. Viimeisin vihjattu osuma on ollut 11.2. Silloin osui 1 kohde, ja sen jälkeen onkin 3 viikon saldona ollut osumia vähän vähemmän. Seuranta nyt 22/55 ja kerrointa osuneilla yhteensä 46.22.
En vihjaa runkosarjan lopuille kierroksille enää yhtään kohdetta, mutta playoffeissa koitetaan taas päästä uuteen nousuun. Otteluita on joukkueilla jäljellä 2-3 kpl ja osalle joukkueista tuloksilla ei ole enää mitään väliä, sillä runkosarjan sijoitus on se mikä se on tälläkin hetkelle meni pelit miten vaan.
Motivaation puolesta viimeisillä kierroksilla kannattaa seurata seuraavia joukkueita, ja ehkä pientä panosta laittaa heidän puolestaan:

JYP ja Saipa, tulevat kohtaamaan toisensa kun runkosarjan sijoitus heillä on 4-5. Kotietu motivoinee molempia yrittämään parhaansa viimeisten otteluiden aikana.

TPS, Lukko, Pelicans, Kalpa. Nämä 4 ratkaisevat sijat 6-9. Tiukimmin sijassa 6 ovat kiinni TPS ja Lukko, mutta myös Pelicans ja Kalpa saattavat nousta sijalle 6 jos…

Liigaa 3.3-4.3

Kuva
2 ottelua, 2 tappiota.
Seuranta nyt 22/53 ja kerrointa osuneilla yhteensä 46.22

Saipa - Lukko 2 2.80 @24hbet.com

Vielä kerran kokeillaan Lukkoa, jos häviävät tänäänkin niin en vihjaa heitä koko loppukauden aikana kertaakaan.

HIFK- Kärpät 2 2.63@24hbet.com

Kärppien esitys Tapparaa vastaan oli lupauksia antava. Tästä ottelusta täydet 3p kärpille ja runkosarjan voittajan ratkeaminen saattaa venyä viimeiselle kierrokselle saakka.

Vihjeet by liika-ukko


24hBET tarjoaa 100% max 50e ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto.

Liigaa 1.3-2.3

Kuva
Ei tule valoa tunneliin ei sitten niin mitenkään.
Seuranta nyt 22/51 ja kerrointa osuneilla yhteensä 46.22

Kookoo - Lukko 2 2.10 @24hbet.com
Molemmille tärkeä ottelu, Kookoo tarvitsisi pisteitä jotta voisi jatkaa haaveilua säälipleijareista ja Lukko tarvitsee pisteitä jotta saaa varmistettua paikkansa 6 joukkoon. Lukolla 5 viimeistä ottelua ovat päättyneet voittoon, joten kovassa vireessä ovat. Edellisessä pelissä jättivät Kärpät nollille ja jos puolustuspelaaminen on samanlaista tänään Kouvolassa niin ottavat pisteet mukaansa.

Ilves - Kalpa 2 2.60@24hbet.comVaikka Kalpalla onkin tänään ottelu Bluesia vastaan ja Ilveksellä välipäivä, niin huomenna uskon Kalpan olevan terävämpänä ja nappaavan voiton Ilveksestä. Ilves hävinnyt 5 viimeistä otteluaan ja tuskin suunta muuttuu keskiviikkonakaan.


Vihjeet by liika-ukko


24hBET tarjoaa 100% max 50e ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto.