Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuuta 21, 2016.

Liigaa 26.2

Kuva
SYNKKÄÄ. En muista että koskaan olisi näin monta vihjettä peräkkäin mennyt väärin.
Seuranta nyt 22/450 ja kerrointa osuneilla yhteensä 46.22

Tänään yhdellä kohteella nousuun:

TPS - Kärpät 2 2.20@24hbet.com
TPS - Kärpät Over 4.5 1.81@24hbet.com

Puljujärvi on liekeissä ja kaataa yksinään tepsin. Maalivahti valinnat tasoittavat puntit ja sen vuoksi otetaan myös O 4.5 vihjeeksi. Viimeaikojen valinnat ja pelit ovat osoittaneet sen että yleensä vieraita vihjatessa on mentykin jatkoille, joten sen perusteella tämä ottelu päättyisi tänään 2-3 jatkoilla. Varovaiset pelurit ottavat ml kärpät ja pelaavat O 4.5 sellaiseen paikkaan jossa otetaan ottelun lopputulos including ot. Itse pelaan vihjatut kohteet ja saatan myös tulosvetoa pelata 2-2 tuloksella, mutta sitä en vihjaa teille jottei sen kerroin tipu liikaa.

Vihjeet by liika-ukko


24hBET tarjoaa 100% max 50e ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto.

Liigaa 24.2

Kuva
Seuranta nyt 22/49 ja kerrointa osuneilla yhteensä 46.22

Tänään tämmöstä:

Kookoo - JYP 2 2.03@24hbet.com
JYP on liigan toiseksi paras vierasjoukkue ja on voittanut varsinaisella peliajalla 14 ottelua 27 mahdollisesta. Näin ollen yli 2 kerrointa jypin vierasvoitolle haiskahtaa lievästi ylikertoimella.Toisaalta taas Kookoo on kotonaan hävinnyt suoraan ainoastaan 7/27 ottelua, joten pistää miettimään miten tänään käy. JYP aika varmasti sijalla 3-4 runkosarjan loputtua, joten periaatteessa heillä ei enää pahemmin ole taisteltavaa, kun taas Kookoo sijalla 12. ja säälipleijarit ovat vielä täysin omissa käsissä. Uskon Kookoon puristavan mailaa tänään liian tiukasti ja Jypin vievän pisteet mukanaan. Pikku rahalla Jyppiä.

Vihjeet by liika-ukko


24hBET tarjoaa 100% max 50e ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto.

Liigaako? Ei tänään

Kuva
Kuulostaako tutulta, jätät vihjaamatta julkisesti ja kohteet osuvat isolla kädellä? Eilen pelasin kärppiä,hifkiä ja lukkoa ja jokainen voitti ottelunsa 5-2. En julkaissut mitään koska aiemmat viikonloppupelit ovat menneet perseelleen :)

Tänään ei ole liigamatseja ollenkaan mutta eilisestä innostuneena meinaan vähän pelailla hupimielellä muita ajanvietepelejä.
Tuo on hyvä paikka, suomenkielinen sivusto ja yksi harvoja paikkoja johon voi tallettaa verkkopankin kautta. Asiakaspalvelu parhainta mitä olen eri saiteilla kohdannut. Esimerkiksi jos ei bonusta halua, niin sen saa poistettua chatin kautta minuutissa ja säästyy näin ollen mahdolliselta voiton kierrättelyltä. Tottakai bonus kannattaa poistaa ennen pelien aloittamista jos tosiaan tarkoituksena vain pikaisesti käydä voittamassa touhutonni. Bonus tulee automaattisesti talletukseen mukaan, joten tee päätös ennen pelailun aloittamista haluatko pelailla bonuksen kanssa vai ilman sitä.
Bonuksen kanssa pelailussa kierrätys aikalailla sam…