Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuuta 17, 2016.

Liigaa 23.1

Kuva
Eilen meni taas vähän niin ja näin. Lukko piti, mutta saipa päästi HPK:n tasoihin 56min kohdalla. Seuranta nyt 8/14 ja kerrointa 15.00. Pelikohteita oli runsaasti ja vinkiksi valitsin Saipan, vaikka tarjolla oli myös kärppiä ja tapparaa hyvillä kertoimilla.
Tänään kohtaavat samat parit kuin eilenkin ja kokeillaan tänään tämmöisillä kohteilla.

Sport - JYP 2ml 1.80@24hbet

Jypillä menee lujaa ja voittoja ropisee kerta toisensa jälkeen. Pelit ovat kuitenkin kohtuullisen tiukkoja joten siksi otetaan tähän kohteeseen moneyline. Rohkeimmat kokeilevat myös suoraa voittoa.

Ilves - Tappara 2 1.84@24hbet

Jos käsikirjoitus menee kuten eilenkin, niin ei mitään saumaa muulle tulokselle kuin vierasvoitolle.

Ässät - Lukko 2 2.36@24hbet

Jos Zapolski on maalissa niin kyllähän tämä vieraille kääntyy. Vielä ei ole kokoonpanoja julkaistu, joten ne kannattaa silmäillä läpi ennen omia pelivalintoja. Joudun kuitenkin julkaisemaan vinkit jo tähän aikaan kun muita menoja iltapäivällä ja siksi en ehdi kokoonpanoja…

22.1 NHL kierros!

Kuva
Pe-la yönä pelattavaa riittää!

Eiliset vihjeet ilman perusteluita pitivät, eli Pittsburgh ja Dallas.


Buffalo Sabres vs  Detroit Redwings alle 5 maalia 1,82 @ Unibet

Buffalo on pelannut paremmin kuin alkukaudesta , tasaisia otteluita ja alla kaksi maalin tappiota.
Pienellä voisi myös pelata Buffaloa moneyline,


Colorado Avalanches vs St.Louis Blues moneyline Avalanches 2.00 @ Unibet

Colorado ollut todella vahva kotonaan , kuudesta edellisestä kotiottelusta viisi suoraa voittoa.

Pittsburgh Penguins vs Vancouver Canucks Moneyline Penguins 1,90 @ bet365 Lisäksi alle 5,5 maalia.


Penguins on päässyt pienoiseen lentoon, Crosby varsinkin. 8 pistettä edellisissä viidessä kamppailussa. Vancouver kuitenkin vaikea vastustaja, en usko nyt maalijuhliin.


Florida - Chicago.
Moneyline Florida. 2.00@ expekt. Muista hyödyntää Expektin riskitön 50€ voimassa tämän kuun loppuun. http://www.nhlvihjeet.com/p/vedonlyontibonukset.html

Chicagon voittoputki päättyi eilen,  Crawford pelasti että lukemat eivät olleet is…

Liigaa 22.1

Kuva
Keskiviikon pelit menivät hyvin ja molemmat osuivat tuoden pelitilille vähän roposia lisää. Seuranta 7/12 osumaa ja 13.21 kerrointa osuneilla kohteilla.
Tänään ja huomenna pelataan ns. tuplataisto-ottelut, eli sama pari pelaa sekä kotona että vieraissa toisiaan vastaan. Kaikki muut joukkueet ovat mukana kierroksilla paitsi TPS, jolla onkin nyt hyvää aikaa parannella terveystilannetta ihan rauhassa.

HPK - Saipa 2 1.91@24hbet
HPK ja Saipa ovat molemmat pelanneet viime aikoina vuoronperään voitto/tappio. Jos tänään jatkuisi samaan tahtiin, niin HPK voittaisi tänään, mutta en usko tähän. Maalissa Perhonen vs Markkanen ja tämä saa minut kallistumaan Saipan kannalle ja sinne sijoitellaan roposia.

Lukko - Ässät 1 1.79@24hbet
Varma kotivoitto. Zapolski vs Bernard, tarvitseeko perustella mitenkään muuten? No perustellaan vielä sillä että Lukko on liigan 3.paras kotijoukkue ja vastaavasti ässät sijalla 11. vierastilastossa. Kolmeen viimeiseen matsiin Lukko tehnyt 13 maalia, ja vastaavasti Ässät 5…

NHL 20.1 pari vihjettä

Kuva
Eilen Philadelphia petti mutta muuten oivalliset osuman 3/5. ( yksi push)

Tänään vähemmän pelejä, pari aika tasaisen oloista ottelua.

Anaheim Ducks vs Minnesota Wild , Anaheim moneyline 1 1,74 @ bet365
Wild omaa paremman hyökkäyksen, kun taas Anaheim puolustuksen. Anaheim 
Detroit Red Wings vs St.Louis Blues alle 5 maalia. 1,95@ bet365
Tasainen ottelu,  Detroit ehkä lievä suosikki, mutta St,Louis NHL:n sarjatilaston viides. Maalivahdit ovat iskussa:Colorado Avalanches vs Buffalo Sabres yli 5,5 2,10 @bet365

Maalirikkaita joukkueita,


Vihjeet by Fizman.

Liigaa 20.1

Kuva
Loppuviikko oli surkeaa, mutta uusi viikko ja uudet vihjeet, tästä se taas lähtee nousuun.
Seuranta 5/10 ja 9.26

JYP - HPK 1 1.64@24hbet.com
Jypillä menee lujaa,  5 viimeistä kotimatsia ovat voittaneet enkä näe estettä tänäänkään putken katkeamiselle. Maalissa Tarkki vs Perhonen ja Jypin kotietu niin tällä kohteella hyvä avata liigavihjeet tältä viikolta.

TPS-HIFK 2 2.31@24hbet.com
Hifkillä oli pari matsia vähän heikompaa suorittamista, mutta 2 viimeisintä he ovat voittaneet ja molemmissa pitäneet vastustajan nollilla. Tänään vastassa TPS, ja vastaavasti TPS on hävinnyt 2 viimeistä matsiaan. Uskon molempien putkien jatkuvan tänään ja HIFKin nappaavan vieraspisteet mukaansa, vieraita lapulle.

Vihjeet by liika-ukko
19.1 Vihjeet

Kuva
Tänään rohkeasti uusin rinnoin kohti vihjeitä, eilinen ei mennyt putkeen 0/3 oikein.
Philadelphia Flyers vs Toronto Maple Leafs , Flyers 2,12 @ expekt

Flyers on todella kovassa iskussa, viisi voittoa edellisestä kuudesta ottelusta. Mason on yksi NHL:n aliarvostetuimpia maalivahteja , nyt  ollut todellinen muuri, edelliset 16:sta ottelua ja keskiarvo 1,69 päästettyä maalia per ottelu. Torontolla heikompi jakso , viisi tappiota alla.

Suora Flyersin voitto, ja muista että  expekt maksaa 50€:n asti takaisin jos näin ei käy! ( 1x2 kohteita) Tästä helppo satanen riskittä.


Washington Capitals vs Columbus Blue Jackets yli 5,5 maalia 2,06 @ betsson

Washingtonin maalintekokyvyn tietävät kaikki ja Columbuksen ottelut olleet runsasmaalisia, edelliset kolme kotiottelua, kaikki yli 5 maalin.Montreal Canadiens vs Boston Bruins. alle 5 maalia 2,10 ja moneyline Boston 1,98 @ betsson

Bruins lähtee hakemaan revanssia häpeällisestä talviklassikosta. Tasainen peli , Boston ollut hieman vahvempi viime ottelu…
Kuva
Eilen loistotulos 3/3 oikein


Nyt pienin perusteluin. Nämä kaikki Unibetille, heillä ok kertoimet ja nyt Australian avointen aikana tulee pelattua siellä. Avaa tili
UNIBET 100€ + 10 € riskitön mobiiliin!
St.Louis vs Pittsburgh moneyline 2 2,18

Crosbykin alkaa päästä iskuun, ja pelaaminen on kaikilla osilla parempaa Pittsburghilla kuin aikoihin.

Winnipeg Jets vs Colorado , Winnipeg 2,15  ja yli 5 1,66 @ Unibet

Vauhdikas ottelu tulossa, Winnipeg elää kotiottelu voitoillaan.

Arizona Coyotes vs . Buffalo Sabres. yli 5 maalia 1,98 @ Unibet

Buffalo sai roimasti itseluottamusta murskattuaan takki auki tulleen Washingtonin.

Alle voit lisätä mielipiteitä!


Vihjeet by Fizman


NHL 17.1

Kuva
Muutama primetime ottelu! 
22.00 Pittsburgh vs Carolina moneyline 2,10 Pittsburgh @ BET365 ja alle 5 maalia 1,90 @ Unibet. Kummallakin on hyvä ykkösmaalivahti, Cam Ward Carolinalla ja Marc-Andre Fleury. Penguins osoittaa nousuvirettä , mutta helpolla Carolinaa se ei tule voittamaan. Carolinalla alla pari overia , mutta vastassa oli Columbus Blue Jackets.

 23:00NY Islanders vs Vancouver Canucks moneyline 2 2,60 @BET365 Vancouverin kuntokäyrä osoittaa nousevaa suuntaa, Sedinin veljekset ovat parantaneet huomattavasti hyökkäyspäässä. Islanders on ollut hyvä kotonaan, mutta jotenkin tästä on tunne että tasainen ottelu tulossa ja moneyline Vancouver on selkeästi parempi valinta kuin kotivoitto.


Yölle

NY Rangers vs Washinton Capitals yli 5 maalia 1.80 @ 24hbet ( 100% 50€ asti bonus!)

Rangersin maalivahti Henrik Lundqvist on päässyt kovaan vireeseen, mutta edelleen kummankin joukkueen vahvuudet hyökkäyspäässä. Maalintekokilpailu.( Kuten nyt jääkiekko yleensäkin)


24hbet tarjoaa selkeän suome…

Liigaa 17.1 parin pelin verran

Kuva
Sysimusta päivä eilen, ei kumpikaan vihje oikein. Kuka olisi osannut arvata, että kaikissa 4 ottelussa "huonompi" voittaa ja 3 matseista meni vielä jatkoajalle. Saldo on nyt 5/9 ja 9.26.
Tänään 2 matsia, kalpa-sport ja tappara-hpk.

Kalpa - Sport 1 1.95@VH
Kyllähän tämä kohde kotivoitolta haiskahtaa, vaikka Sport on viime aikoina vieraissa kyennyt pisteitä napsimaan kiitettävään tahtiin.Kokoonpanoja en ehdi katselemaan, mutta jos molemmat lähtevät ykkösmolareilla peliin niin siitäkin vähän plussaa kotijoukkueelle

Tappara - HPK  
Kotivoitolta se tämäkin haiskahtaa, mutta Tapparan peli sellaista ettei siitä voi oikein mitään ennakoida. Kärppiä vastaan vimosessa erässä hyvällä pelillä tasoihin ja ml voittoon, kun taas eilen ässiä vastaan 0-0 nyhjäämistä ja ässät voitti matsin jatkoilla. Edellisten matsien perusteella vaikuttaisi saletilta under 4.5 kohteelta, mutta siltikin tapparan kotisaldoa katsoessa 5 vimosesta ollaan 4 kertaa menty O 4.5 ja vain kärppiä vastaan peli jäi under…