Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuuta 10, 2016.

Liigaa 16.1 lauantaina

Kuva
Eilisen vihjeistä toinen osui ja kalpa voitti omansa vasta jatkoajalla ja näin ollen meni väärin. Nyt saldona 5/7 osumaa yhteiskertoimella 9.26.  JYP pelasi oman matsinsa jyppimäisesti, eka erässä tps meni 2-0 johtoon ja ajassa 58.08 Jyp kavensi 2-1 ja ajassa 59.43 jyp tasoitti matsin ja jatkoajalla JYP nappasi voiton. Itse pääsin lievästi plussalle pelaamalla myös tuon kyseisen JYP ml vaikken sitä varsinaiseksi vihjeeksi kirjoittanutkaan.
Tänään muutama maistuva kohde. Tarjontaa on 4 ottelun verran.

Ässät - Tappara 2 2.27@veikkaushuone
Tappara pelasi kolmannen erän kärppiä vastaan hyvin, ja jos samanlainen peli jatkuu tänään niin ässät häviävät matsin. Tapparaa lapulle.

Ilves - TPS 2 2.45@veikkaushuone.com
Ilves on hävinnyt 3 viimeistä peliään, ja aikaiseksi ovat näissä peleissä saaneet yhden ainoan maalin, siis 180min pelattu ja 1 maali. TPS on pelannut viime aikoina tasatahtiin voittojen ja tappioiden suhteen, 5 viimeistä matsia ovat tappio,voitto,tappio,voitto,tappio. Tänään siis lo…

Liigaa 15.1

Kuva
Sieltähän taas muutama kohde osui ja nyt saldona on 4 osumaa 5 vihjatusta kohteesta, eli 4/5. Kokonaiskerrointa näillä kohteilla on ollut 7.62.
Ja sitten tämän päivän kierrokseen.

Kookoo-Kalpa 2 1.98@veikkaushuone.com 
Loppiaisen jälkeen Kookoo hävinnyt kaikki 3 matsiaan, mutta ei se kalpallakaan kovin paljon paremmin ole mennyt. Kalpa voittanut 3 viimeisestä ainoastaan viimeisimmän lukemin 4-2 kotonaan saipan. Tänään Kookoolla maalissa Kevin Lankinen ja Kalpalla Eero Kilpeläinen, joten uskon maalivahtiedun kääntävän ottelun Kalpalle. Vieraita lapulle. Myös Kalpa over 2.5 kannattaa napata jos vain oma bookkeri sitä tarjoaa.

HIFK - Ilves 1 1.64@veikkaushuone.com
Sarjataulukon kakkonen versus vimonen, tarvitseeko muuta sanoa. Ilveksen vierassaldo on sen näköistä kateltavaa, että Hifk varmaan hallilla jo päivittänyt oman tilanteensa ja lisännyt itselleen 3 pistettä. Ilves tosiaan vieraissa 18 ottelua, joista 1kpl 3p voitto sekä 15 suoraa häviötä, saldona 6p/18 ottelua. Maalivahteina Ville …

Liigaa 13.1.-16 ja 14.1.-16

Kuva
Vihjeethän alkoivat ihan mukavasti 9.1.-16. Kohteita vihjattu 2 kpl ja molemmat osuivat yhteiskertoimella 4.23.
Tänään pelataan 5 ottelun kierros ja kyllä sieltä jotain kohteita löytyy joihin laitetaan pienimuotoinen raha-anomus vetämään. Laitetaan myös huomiselle jo yksi kohde kun muuten saattaisi kiireen vuoksi jäädä kokonaan vihjaamatta.

Lukko - Kookoo 1 1.64@veikkaushuone.com

Vaikka Lukolla olikin eilen tiukka CHL matsi kärppiä vastaan ja he hävisivät sen niukasti 2-3, niin uskon silti lukon voittoon tänään. Lukolla oli heikohko 4 pelin rupeama joulun jälkeen, mutta loppiaisen jälkeen pelasivat hyvän pelin ilvestä vastaan, ja ei eilinen matsikaan huono ollut kärppiä vastaan. Kookoon vierassaldo 18 matsia ja 10 suoraa häviötä kertoo olennaisen, Kookoo myös sijalla 13.  vierastilastossa. Zapolski vs Cloutier maalivahtien taisto ja Ryan on yksi liigan parhaista maalivahdeista joten kookoon maalit ovat työn ja tuskan takana. Rahat lukolle.

JYP - Ässät 1  1.75@veikkaushuone.com

Jypillä m…

NHL 12.1.2016

Kuva
Päättyihän se Floridan putki ja vihjekin osui. Tänään ei tule perusteluita mutta panossuositukset kyllä!


NY Islanders - Columbus Blue Jackets NY Islanders varsinaisella peliajalla 4/5 1,90 @ bet365

Colorado Avalanches - Tampa Bay lightning 3/5 yli 5,5maalia  2,19 @Comeon!

St.louis Blues - New Jersey Devils 1/5alle 4,5 maalia  2,06 @Comeon!

Calgary Flames - Florida Panthers  2/5alle 5 maalia 2,04 @ Comeon!


Comeonille loistava talletusbonus 10€ kehiin ja 50€ pelirahaa!


11.1 Jatkuuko Floridan putki?

Kuva
Eilen vihjeistä 2/3 oikein. Jets laukois 44 kertaa maalia kohden mutta ei riittänyt.

Tänään jatkamme. Jatkossa vihjeet tulevat "ihmisten aikaan" eli noin klo 20:00 :)

Vancouver Canucks vs Florida Panthers. 4/5 alle 5 maalia 1,64  ja Canucks moneyline 2/5 1,98 @unibet

Yön mielenkiintoisin kamppailu käydään Vancouverissa jossa  Panthers kohtaa Canucksit.
Eilen Florida pelasi tiukan ottelun Edmontonia vastaan voittaen sen 2-1. Tänäänkin uskon vähämaaliseen otteluun, pieni kutina on että tähän se voittoputki päättyy mutta vihjaan alle 5 maalia @ unibet. Suosittelen NHL-veikkaajille tilin avaamista Unibetille jos sitä ei ole koska siellä voi veikata näitä kokonaislukuja maaleissa esim. jos tämä ottelu päättyisi 3-2 , panos palautuisi.
Maaliin palaa Roberto Luongo, hän on ollut kuin muuri ja yksi tämän huiman 12:sta ottelun voittoputken takuumiehistä. Silti nimenomaan ainoa runsasmaalinen ottelu Floridan voittoputkessa käytiin 20.12 Floridan ja  Vancouverin välillä. Luongolla ei ollut …

10.1. Nhl - kierroksen tipsit

Kuva
Winnipeg Jets vs. Buffalo Sabres. 5/5 panostus kerroin 1.96 @ Veikkaushuone. 

*Alkaa hyvään katseluaikaan, eli jo klo 22.00. Paikallinen aika siellä on klo 15.00 kun ottelu alkaa, se voi vaikuttaa että halli ei ole aivan täynnä. Silti kotietu Kanadassa on aina kova. Jets taistelee tiukasti play-offs paikasta ja peli on kulkenut kun taas Sabres on Liigan toiseksi viimeisenä. Tähän selkeästi kotivoitto ja panostakin saa laittaa. Jetsin maalilla pelaa Helleybuyck jonka kotisaldo tappioton 6-1-0 1.84 GAA ja .940 SV%


Chicago Blackhawks vs. Colorado Avalanches yli 5 maalia 3/5 1,82 @Veikkaushuone

*Blackhawks on Kanen johdolla ollut odotetun vahva hyökkäyspäässä ja maalissa aloittanee jälleen viime pelit hyvin pelannut Crawford. Colorado omaa vaarallisen hyökkäysarsenaalin, joten panostus vähän maltillisempi mutta uskon että maaleja nähdään.


Anaheim Ducks vs. Detroit Red Wings alle 5 maalia 4/5 1,87@Veikkaushuone ja Ducks moneyline 2/5    1,71

 *Katselin Ducksien edellisen pelin ja hieno jat…

NHL 10.1

Liigavihjeet alkoivat mainiosti! Kumpikin osui.Mutta palataan NHL:n pariin. Hieman myöhässä mutta edelleen pelattavissa olevat.


San Jose vs. Toronto alle 5 maalia kerrointa 2,30@betway Toronton viisi edellistä vieraspeliä ovat kaikki olleet vähämaalisia eli alle 5,5 maalin otteluita. Sanjose pelannut kotonaan 59% alle 5,5 maalin. Betway todellakin kannattaa avata NHL:ää ajattelen tarjoaa hyvin maali-lineja esim. 5 maalin tuloksella olisi push. Ja meidän kautta erityinen 100%250€ asti, josta lisää vedonlyöntibonukset osiossa!

Lisäksi Montreal Canadiens vs. Pittsburgh Penguins alle 5 maalia 2.10 ja Los Angelesin suora voitto St.Louisista1.83 @betway.

Suosittelemme 100% 250€ bonusta asti, saatavissa vain tästä linkistä: Betway special 250€ kierrätysohjeet vedonlyöntibonukset osiossa.