NHL VIHJEET 6.12.2016

Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators
Sarjataulukkoa ja tilastoja tuijottaessa vastakkain asettuu kaksi erittäin tasaväkistä joukkuetta. Ainoan erotuksen tekee joukkueiden välillä pingviinien maalienmäärä. Joukkue on tehnyt 80 häkkiä ja päästänyt niitä 75, kun vastaavasti Ottawan lukemat ovat 59-59. Ensi yönä maaleilla mässäiltänee ja niiden tekemisistä huolehtii kotijoukkue. Kunitz on takaisin, Fluery häkissä ja vierailijat laittaa häkkii Anderssonsin jolla on varmasti tunnetta pelissä. Pääkoppa ei varmasti ole vielä kasassa kun hänen vaimonsa taistelee syöpää vastaan ja herra ei ole ollut joukkueen mukana 2 edellisessä ottelussa lainkaan. On vaikea nähdä, että herra tänään pysäyttäisi kieko sillä tavalla, että joukkue ottelusta voiton kairaisi.

Valinta: Pittsburgh voittaa Kerroin: 1.78 Panostus: 3/5
Pisteentekijät: patric hörnqvist tekee vähintää 1pisteen Kerroin: 1.65 Panostus 1/5

Washington Capitals-Buffalo Sabres
Ei voi kun ihmetellä tuota Buffalon loukkaantumis sumaa. Ensin siellä on ukkoa sivussa niin pirusti sitten tulee Eichel takas ja seuraava herra lasarettiin. Top 4 pakki Georges ei tänään pue paitaansa ylleen kuten ei pukenut edellisessä pelissä BOstonia vastaan ja apuja on hälytetty farmista. Erik Burgdoerfer AHL:stä, Guhle WHL:stä joka jo edellisen pelin pelasikin. Tämä ei voi olla näkymättä tänään Buffalon otteissa. Vaikka Washingtonin sielu Herra numero 8 onkin pelannut parit viime pelit ilman osumia eiköhän siihen ensi yönä tehdä poikkeus. Washington on onnistunut 3 edellisessä pelissään jokaisessa tekemään maalin ylivoimalla, vieraiden ykköspakit Ristolainen & McGabe kuormittuvat varmasti vaikka joukkueella huilipäivä onkin välissä tarraa kotijoukkue tänään takaisin voittokantaan.

Valinta: Washington voittaa Kerroin: 1.78 Panostus: 3/5Pisteentekijät: Alexander Ovechkin tekee maalin Kerroin 2.16 Panostus: 1/5


Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*