NHL VIHJEET 9.11.2016

Niinpä niin. Eiliseltä ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Kuten kirjoittelin niin tipsejä tehdessä ei ollut Jagerin pelaaminen varmaa ja näköjään se Islanderskin pelasi hyvän ottelun ja maaleja nähtiin valitettavasti yksi liikaa. Koitetaan tänään taas samalla kaavalla ja haetaan ottelusta suosikkeja, mutta perustetaan vedot siten että jos suosikki pettää niin saisi edes jotain. Tosin muutama aivan selkeä peli löytyy joihin voisi panostaa vaikka naapurin emännän, mutta aloitetaan aikajärjestyksessä käymään kierrosläpi. Otteluita on ensi yönä 10 ja oli tarkoitus tipsata joka ikinen niistä läpi. Tässä on nyt käytetty vajaa 2 tuntia aikaa vihjeiden kirjoittamiseen eikä vieläkään ole tullut valmista joten mennään siis näillä otteluilla jotka sain valmiiksi. Tarkoitus oli sijoittaa 100e koko kierrokseen ja panostukset niiden mukaan mutta mennään vanhalla kaavalla.

New Jersey Devils - Carolina Hurricanes
Varmaa ottelussahan ei ole kuin se, että kotijoukkueen maalilla aloittaa Cory Schneider, joka pelasi myös Tambaa vastaan. Joukkueet kohtasivat viimeksi 7.päivä ja tuolloin Devils kaatoi vaisun Carolinan 1-4 vieraissa. Tähän otteluun tuskin mitään muuta muutoksia tapahtuu kuin, että joukkueet vaihtavat maalivahteja ja Carolinan ykköskentän puolustaja Faulkilla on jotain loukkaantumishuolia. Tuskin mikään on muuttunut mihinkään.

Valinta: New Jersey Devils ML 1.76 @ UNIBET Panostus 2/5


New York Rangers - Vancouver Canucks

Mitähän tähän oikein sanoisi. Kaikki tilastot, tapahtumat, pelaajat, otteet jne ovat täysin kotijoukkueen puolella. Vastakkain asettuu joukkue joka on tehnyt eniten maaleja tällä kaudelle, joukkue joka on tehnyt vähiten maaleja tällä kaudella. Joukkue jolla on NHL vähiten jäähyjä, joukkue jolla  NHL eniten jäähyjä, no karsitaan hieman että vain toiseksi eniten, mutta joka tapuaksessa. Kotijoukkue New York Rangers: Kotonaan pelatut ottelut, viimeiset 5: 5 puhdasta voittoa, jokaisessa ottelussa vähintään 5 maalia, omissa soinut 1.5maalia per ottelu. Vierailija Vancouver 5 edellistä vierasottelua: 5 tappiota, 7 tehtyä maalia, 18 päästettyä maalia... Ottelusta ei oikein tarvitse katsoa mitään, eikä kyllä edes kiinnosta ketkä sinne häkkiin tänään luistelee (Raanta & Markstöm). Sen verran kuitenkin vilkaisin tuossa, että Vancouverilta on edelleen sivussa pelaajia ja viime yöltä on peli alla ja jos joukkue todellakin on ottanut 2 kertaa enemmän jäähyjä kuin Rangers ei pitäisi paljon jossiteltavaa olla. Kiekko tosin on litteä ja musta ja liikkuu perkeleen nopeasti, mutta jos vierailijoiden maalinteko makaa ainaostaan ruotsalaisten harteilla ei sillä Rangerssia kotonaan kaadeta.

Valinta: Rangers voittaa vähintään 2:lla maalilla 2.04 @ UNIBET Panostus 5/5

Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings

Oliko tuttu kaava tähän otteluun? Kuinka monta kertaa Detroit on voittanut Philadelphian vieraissa varsinaisella peliajalla? Howard tosin pelaa tässä kohtaa Detroitin maalissa, eikä Mrazek kuten edellisessä ottelussa. Myös Phila laittaa häkkiinsä Masonin joten eri maalivahdit kohtaavat tänään kuin viime ottelussa. Ketjuja on sekoitettu ja nyt molemmissa päissä on veskarit jotka ottavat kiekkoja kiinni, tai niin ainakin luulisi. Howard on herroista huomattavasti vahvempi, mutta valitettavasti maalivahdit harvemmin maaleja tekee. Vaikka Howard on päästänyt käytännössä maalin per ottelu ja virkaveli Mason 3, on Detroitin viime aikaiset otteet olleet sen verran "viturallaan", että kotijoukkue pitää tilastokummajaisen kummittelemassa.

Valinta: Philadelphia Flyers voittaa ML 1.66 @ UNIBET Panostus 4/5

Pittsburgh Penguins - Edmonton Oilers

Kauden komeetta: Oilers, erittäin loistava alkukausi, mutta sitten alkoi ukkoa tippumaan lasarettiin. Ei joukkue missään nimessä ole silti huonosti pelannut. 4: ottelun vierasputki päällä ja joukkue on kairannut 2 voittoa tämän päiväisestä rosterista ei ole vielä hajuja, mutta vastaan asettuun Pingviinit joka ei ole Crosbyn paluun jälkeen hävinnyt vielä otteluakaan varsinaisella peliajalla. Pingviinien maalilla jatkaa edellisessä pelissä nollapelin torjunut Murray. Koska vierailijoiden kokoonpanosta ei ole tuon taivaallista hajuja ei peliin paljoa voi tässä vaiheessa panostaa. Varmaan on kuitenkin se, että jäähyjä ei ottelussa nähdä, tai jos nähdään Edmontton on tappanut vieraspeleissään lähes 95% jäähyistään.

Valinta: alle 5.5 maalia 1.88 @UNIBET Panostus  1/5

Washington Capitals - San Jose Sharks

Kylläpä San Jose on pelannut viimeiset ottelunsa loistavasti Washingtonia vastaan vieraissa. Joukkue on hävinnyt Washingtonille ainoastaan 2 kertaa NHL:n historian aikana. Mutta se siitä tilastosta. Tosin nämä tilasto kummajaiset vain ovat jotain mihin on pakko takertua. Mutta mennään ensin itse otteluun. San Josen kokoonpanoista ei ole vielä tipsiä kirjoittaessa tuon taivaallista havaintoa joten panostuskin on sen mukainen. Kotijoukkueen häkkiä vartio Holtby ja kokoonpano on täsmälleen samankaltainen kuin edellisessä ottelussa jossa joukkue voitti Floridan 4-2. Oshie nousee ykköseen ja tälläiset viilaukset yleensä tuottavat tulosta. San Josella oli pienoisia tai oikeastaan aika suuria vaikeuksia maalinteossa edellisesäs ottelussaan. Joukkue ei onnistut kuparista rikkomaan Pingviinejä vastaan muutoinkin joukkueen vieraspelaaminen on ollut huonoa tällä kaudella, mutta kuten alussa mainittu tilastokummajainen, joukkue osaa pelata tätä jengiä vastaan. Molemmat jengit laukoo keskimääräisesti eniten NHL:ssä ja ottelussa vedetään paljon syntyy luonnollisesti paljon maaleja. Yksinkertaista.

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia 1.74 @ UNIBET Panostus 3/5

Montreal Canadiens - Boston Bruins

Kuinka monta ottelua Montreal on tällä kaudella hävinnyt kotonaan kun Carey Price on aloittavana maalivahtina? Koska viimeksi Montreal on hävinnyt Bostonille, kun Carey Price on ollut aloittavana maalivahtina? Jotain tuossa herrassa on. Tällä kaudella kotonaan ei koskaan ja edellissen kerran playoffeissa vuonna 2014. Joka tapauksessa Carey Price aloitta tänään Montrealin maalilla ja Montreal on kotonaan pelannut erinomaisesti ja Bostonilta on edellis yöltä peli alla, joten pitäisi olla aika selvää pässin lihhaa mitä ottelussa veikataan ja mitä ei. Lehkonen ei pue paitaansa Montrealin riveissä ja Bostonin kokoonpanoista ei ole havaintoja, mutta jaloissa painaa varmasti.

Valinta: Montreal voittaa 1.95 @ UNIBET UNIBET 5/5

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*