NHL VIHJEET 8.11.2016

Eiliset napattiin kotia tuloksella 2/2 Tänään kolme ottelua ja tiedossa ei ole vihjeitä kirjoittaessa aloittavia maalivahteja joten maltilliset panostukset, muutoin kierros vaikuttaa siltä että jotain yllätystä voisi olla luvassa, mutta ensi yön kattaus vihjeiden osalta olisi seuraavanlainen

Boston Bruins - Buffalo Sabres
Molemmat joukkueet ovat ihan hyvässä draivissa tällä hetkellä. Kotijoukkueen saldo 4:sta edellis pelistä 3 voittoa, vieraijoilla puolestaan 4 voittoa viidestä pelistä. Boston pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla, mutta vieraijoilta on sivussa liuta pelaajia. Kane, Eichel, Bogosian, Deslaraiers... Rask aloittanee tänään kotijoukkueen maalissa. Buffalolta puuttuu sen verran paljon pelaajia, että peli vireen löytänyt Bostoni tästä voiton nappaa.

Valinta: Boston voittaa 1.98 @ UNIBET Panostus 3/5

New York Islanders - Vancouver Canucks
kaksi viime aikaista alisuorittajaa kohtaavat. Vieraijailat 5 viimeistä peliä pataan kaikissa otteluissa. Kotijoukkue 5 viimeistä peliä yksi voitto ja edellisessä pelissä tappio jatkoajalla ja siitäkin saatiin maksaa kova hinta kun joukkueen ykköspuolustaja Hamonic loukkaantui. Ei nämä joukkueet osaa maaleja tehdä, ei edes toisaan vastaan.

Valinta: Alle 5 maalia 1.95 @ UNIBET Panostus 3/5

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning
Kotijoukkue pelaa kuin seinäkello. Voittoa, häviö, voitto, häviö... Eipä vieralailijat oikeastaan ole pystyneet parempaa. Alkutietojen mukaan Jagr ei tänään pelaa ja kotijoukkue leaderinsä tarvitsee pystyäkseen voittamaan. Luotetaan siihen että pasmat ovat vielä hieman sekaisin Jagr:n poissaolon takia ja Tamba tästä kairaa helpot pisteet.

Valinta: Tampa bay voittaa 2.35 @ UNIBET Panostus 3/5


Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*