NHL VIHJEET 5.11.2016


Kuten todettua joukkue ei voi sukeltaa koko aikaa ja Boston löysi maalivireensä. No joka tapauksessa 2/3 tulos joten ei missään tapauksessa huono. Ensi yö tuo mukanaan seuraavaa ja enpä muista koska viimeksi olisi ollut näin selvää pässin lihaa tarjolla. Olkaahan hyvä!

Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens
Kotijoukkueen maalilla aloittaan erittäin hyvin torjunut Sergei Bobrovsky joka on päästänyt taakseen vain 1.5 maalia mennä kaudella. Vierailijat puolestaan pykeltävät häkkiinsä Al Montoyan, joka puolestaan on päästänyt 1.47 maalia ottelua kohden. Columbus on sekoittanut kentällisiään Dallas voiton myötä. Pelaajat ovat samat, mutta mm 3 kentän laituria nostettu ykköskenttään ja jne. Montrealin voitosta tarjotaan erittäin makkiaa kerrointa ja se kannattaakin poimia talteen, mutta jokin tässä saa pelaamaan maaleja, joita tämän iltaiset verannan vartijat eivät ole päästäneet.

Valinta: Alle 5 maalia 1.90 @ UNIBET Panostus 3/5

Detroit Red Wings - Winnipeg Jets
Lyhestä virsi kaunis. Winnipeg:ltä sellainen määrä ukkoja sivussa tai jonkin vamman alaisena pelaa, että Detroit pyörittää vaikka 3 maalin tasoituksella.

Valinta: Detroit voittaa 1.95 @ UNIBET Panostus 5/5

Anaheim Ducks - Arizona Coyotes
Ottelu johon ei pitäisi koskea pitkällä tikullakaan, mutta pakkohan se vain on. Arizonan pojjaat pelasivat viime yönä voittaen Nashvillen 3-2 jatkoajan jälkeen ja pari ukkoa tippui lasarettiin tai pelaa vamman kanssa + joukkueella pitkä peli takana, eivät vai voi yksinkertaisesti jaksaa pelata Anaheimia vastaan, joka on saanut levätä päivän.

Valinta: Anaheim voittaa 1.82 @ UNIBET Panostus 4/5

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*