NHL VIHJEET 3.11.2016

Eiliseltä saatiin raavittua 1/2 tulos ja kaivelemaan jäi tuo Edmonttonin peli. Joukkue kuitenkin laukoi ottelussa sen 50 kertaa, mutta tarvittavat osumat jäivät puuttumaan. Tänään jatketaan seuraavilla vihjeillä.

Montreal Canadiens - Vancouver Canucks

Vancoucer aloitti kauden voittamalla 4 otteluaan, mutta sittemmin on tullut kuokkaan ja joukkueen maalinteko on aivan liikaa Sedinin veljesten varassa. Joukkue saa tänään mukaansa Burrowssin ja Tanevin jotka olivat hetken huililla loukkaantumisten takia. Joukkueesta ei vain yksinkertaisesti ole pysäyttäjäksi 7 peliä putkeen voittanutta kotijoukkuetta vastaan.  Joukkue pelaa täysin samalla kokoonpanolla kuin se pelasi viime ottelunsa.

Valinta: Montreal Canadiens voittaa 1.70 @
 UNIBET Panostus 3/5

Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings
Kuinka monta kertaa NHL:n historian aikana Philadelphia on hävinnyt kotonaan Detroitille varsinaisella peliajalla? Ei kertaakaan. Phidelphia on tehnyt Itäisessä konfrensissa toiseksi eniten maaleja, mutta myös päästänyt niitä eniten. Detroitin maalilla aloittaa tänään Mrazek joka oli luokattamon huono Floridaa vastaan. Virkaveli kotijoukkueella puolestaan on Neuvirth joka päästi Carolinaa vastaan sunnuntaina 3 häkkiä. Molemmilla joukkueilla on siis kakkosveskarit maalissa ja aikaisemmat Philadelphian peleissä on nähty maaleja roppakaupalla, joten veto on hyvin simppeli.


Valinta: Yli 5.5 maalia 2.06 @  UNIBET Panostus 5/5

Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins

Kotijoukkue alkaa löytämään virettään kun se kaatoi vieraisssa Losin 0-4. Ottelu oli hyvin rikkoinainen ja siinä jaettiinkin jäähyjä lähes 100 minuuttia ja kotijoukkue pelin ratkaisikin ylivoimalla ja väkevän toisen erän aniosta. Vieralijat sen sijaan sai kaipaamansa Crosbyn takaisin ja tulosta näkyy tulevan heti. Crosbyn paluun jälkeen joukkue ei ole vielä hävinnyt otteluakaan. Vieralijat lepuuttavat tänään ykkösveskariaan ja maalissa aloittaa kauden ensinmäisessä pelissään Murray, joka oli edelliskaudella loistavassa vireessä päästäen ainoastaan 2 maalia per ottelu. Anaheimilta on eiliseltä peli alla ja vaikka joukkue kotonaan pelaakin kuormittui joukkueen yli ja alivoima rikkonaisen Losi pelin myötä joten vierailijat ovat tässä pelissä vahvoilla.


Valinta: Vierasjoukkue tekee yli 2.5 maalia 1.81 @ UNIBET Panostus 3/5 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*