NHL VIHJEET 4.11

Eilis yöhän napsititiin 3/3 tulos kun kaikki kohteet uivat haaviin ja edelleen tämä tilasto kummajainen johon panostimme 5/5 pitää, Phila ei ole varsinaisella peliajalla vielä kertaakaan hävinnyt Detroitille, mutta sitten tämän illan kattaus. Pelejä on vaikka kuinka paljon, mutta aika on rajallinen ja nämä kohteet ainakin omaan silmään kelpasivat.

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins
Bostoni sai Raskin takaisin häkkiin ja nyt joukkue jahtaa kolmatta peräkkäistä voittoaan putkeen. Tamba kävi nykäisemässä 6 ottelun vierasputken josta matkaan tarttui 3 voittoa ja 3 tappiota. Viimeiset pelit Tamba oli suurissa ongelmissa, mutta Islanderssia vastaan joukkue sai rivinsä kuntoon ja voitti ottelun selkeästi 1-6. Bostoni puolestaan pelaa 4 vieraspelinsä putkeen ja ei joukkueen maalinteko ole vielä missään uomissaan. 5 otteluun ainoastaan 6 maalia. Bostonin maalinteko tökkii ja vaikka kotijoukkueen luukulle luisteleekin Vasilevskiy ei Boston onnistu maaliverkkoja pöllyttämään.

Valinta: Tamba Bay voittaa 2.05 @ UNIBET Panostus 3/5

Chicago Blackhawks - Colorado Avalance
Intiaanit aloittavat 3:n pelinsä putkeen kotonaan. Aikaisemmissa otteluissa joukkue kaatoi Galgaryn ja loukkaantumis sumassa pelaavan Losin. Vierailija Colorado puolestaan matkustaa kotoaan 5-1 tappio niskassaan Nashvillestä Chicacoon. Vaikka Colorado on aikojen saatossa United Centterissä ollutkin vaikea vastustaja Chicagolle on sen tämän kauden kotipelit ollut sen verran hyvin uomissaan, että joukkue tästäkin voiton nappaa.

Valinta: Chicago voittaa 1.92 @ UNIBET Panostus 3/5

Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins

Niin tämä pelihän on yksinkertaisesti pakko painaa. Eihän joukkue voi loukkaantumis sumasta huolimatta sukeltaa kokoajan, vai voiko? Viime pelistä Losilta puuttui Gaborik, Quick, Zatkoff, McNabb, Andreoff, Purcell ja ei ainakaan heti silmääni näkynyt että joukkue olisi herroja takaisin tänään saamassa. Pingviinit puolestaan saivatte takaisin ykköspakkinsa Letangin ja Fluery palaa tänään häkkiin. Pingiivineillä on eiliseltä peli alla, mutta joukkue pöllytti Anaheimia 1-5 eikä sen pitäisi tänään jaloissa painaa. Losi kuitenkin voi yllättää ottelussa, kaikki konttaaminen loppuu aikanaan.


Valinta: Los Angeles tekee alle 2.5 maalia 1.83 @ UNIBET Panostus 4/5

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*