NHL VIHJEET 29.11.2016

KAIKKI OTTELUT JA KERTOIMET LÖYDÄT TÄÄLTÄ!


New York Rangers - Carolina Hurricanes
4:n kotiottelun tappio putkessa pelaava Rangers saa tänään vastaansa ainoastaan 2 kertaa varsinaisella peliajalla vieraissa voittaneen Carolinan. Kotijoukkueen maalia vartio Lundqvist ja vierailijat puolestaan luottavat Cam Wardiin. Rangers saa nyt oivan tilaisuuden katkaista 4 ottelun tappioputkensa. Carolina on viimeksi Madisonisssa pystynyt Rangerssin voittamaan yli 6 vuotta sitten. Se niistä tilastoista, kuten olen todennut on se kiekko musta ja sitä rataa joten tästä ottelusta haetaan maaleilla valueta. Cam Ward on pelannut uskomattomasti vierasottelunsa, vaikka joukkue ei ole vieraissa pystynyt varsinaisella peliajalla voittamaan on Ward päästänyt tässä kuussa vieraspeleissään vain 1.62 maalia per ottelu.  Muutoinkin Rangerssin maalinteko on tökkinyt. 5 Edellisessä pelamaassaan pelissään se on tehnyt 11 häkkiä.

Valinta: Ottelussa tehdään alle 5.5 maalia Kerroin: 1.66 Panostus 4/5


Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning
Joukkueet kohtaavat taas uudestaan tällä kertaan Columbus isännöi. Edellisen kohtaamisen Columbus vei selvästi 3-5 vieraissa pelatatessaan. Maaleja mätettiin tasatahtiin, mutta erityisesti silmään pistää Columbuksen kurinalainen pelaaminen. Joukkue joutui ottelussa alivoimalle vain kertaalleen ja siinäkin se iski maalin Tamban verkkoon. Tamban pelaamisesta puuttu se jokin ja se jokin on Stamkkos. Tänään joukkue ei peluuta Bishoppia maalillaan vaan häkkiin hyppää Vasilevskiy, joka on pelannut vieraspelinsä eriomaisesti. Mikäli alkutiedot paikkaansa pitää luottaa kotijoukkue edellisen ottelun tavoin Bobrovskyyn. Pystyykö Vasilevsky jatkaan uskomatonta vieraspeli putkeaan vai jatkaako Columbus siitä mihin edellisessä kohtaamisessa jäi? Tamballa mitä ilmeisemmin myös Palat poissa kokoonpanosta joten kuppi kääntyy kotijoukkueelle.

Valinta: Columbus Alkutilanne 0-1 Kerroin: 3.55 Panostus 2/5


Detroit Red Wings-Dallas Stars
Siipirikkoinen kotijoukkue saa tänään vastaan edellisyönä kovan kamppailun St Louisin kanssa käyneen Dallasin. Kotijoukkueelta on sivussa ukkoja kuin meikäläisen velipojalta hampaita, silti joukkue onnistuu pelaamaan mukiinmenevästi vaikka 5 edellisestä pelistä ei voittoja ole saatu kasaan kuin jatkoajan jälkeen kaksi. Dallas puolestaan painii niin ikään loukkaantumisten kanssa ja jaloissa painaa varmasti edellis yön peli. Olisikohan Hurrum hei kiekkoa luvassa? Painaako Dallasilla edellisyön peli vielä jaloissa vai kykeneekö levännyt ja repaleinen Detroit puolustamaan Petr Mrazekin joka muuten ei ole Dallasia vastaan ikinä päästänyt häkin häkkiä kairaamaan tästä voiton. Vaakakuppi on aikalailla tasan ja te tiedätte mitä se tarkoittaa.

Valinta: Tasapeli Kerroin: 3.90 Panostus 1/5

Ottawa Senators-Buffalo Sabres
Alkaako palaset loksahtamaan kohdalleen vai mitä täällä tapahtuu? Anderrsonin yllä on alkanut huhut pyöriä pelaajakaupoista mies alkaa ottamaan koppia minkä kerkee. Herra on torjunut Ottawalle jo neljä voittoa putkeen ja päästänyt noissa oitteluissa ainoastaan 6 maalia. Buffalo puolestaan jatkaa siitä mihin oikeastaan on jäänytkin. Joukkue painii loukkaantumisten kanssa eikä loppua meinaa näkyä. Tänään kuitenkin ainakin ylivoimaan tärkeä palanen Eichel palaa pelaavaan kokoonpanoon, mutta maalienteon kadottaneet vierailijat tuskin pystyvät kotijoukkuetta yllättämään.

Valinta: Kotijoukkue voittaa ML Kerroin: 1.67 Panostus 2/5

Philadelphia Flyers - Boston Bruins
Joukkue tarvitsee maalivahdin joka pystyy voittamaan otteluita. Sellainen kavei löytyy vieralijoilta. 12 voittoa, 1.44 maalin päästetty vieraspeleissä, herra nimeltä Tuukka Rask. Joukkueelta on edelleen menosta pois iso mies Chara, mutta ei se joukkuetta ainakaan Tambaa vastaan häirinnyt millään tavalla. Phildelphia puolestaan laittaa häkkiin Masonin. Silmiin pistävää on joukkueen pelaaminen. Maaleja tehdään ja päästetään ja homma ei meinaa pysyä vedonlyöjän silmin oikein balanssissa. Joukkue on tehnyt 74 maalia ja päästänyt niitä 78. Laitetaan nyt vaikka vertailuksi samassa konfrenssi pelaavan Bostonin luvut jotka ovat 53:50. Phila laukoo otteluissaan aivan jäätäviä määriä ja jos tulee laukauksia tulee myös maaleja. Joukkueet ovat aina pelanneet tasaisia vääntöjä, vaikka Tambaa vastaan ei Charan puuttuminen näkynyt tänään se tulee näkymään. Philadelphia tulee kairaamaan pisteet ottelusta.

Valinta: Phidelphia ML Kerroin: 1.82 Panostus 3/5


Winnipeg Jets - New Jersey Devils
Eihän vierasjoukkue osaa pelata vieraissa? 5 edellisestä ottelustaan vieraskaukalossa joukkue on voittainut vain kerran. Jos Devils ei osaa pelata vieraissa ei sitä myöskään osaa tehdä Winnipeg, mutta kotonaan homma kulkee. 4 perättäistä kotivoittoa, mutta maalinteko, se tökkii edelleen. Joukkue ei ole 5 edellisessä pelissään onnistunut tekemään kuin 7 maalia, mutta alla on ollut vieraspeli putki joka päättyi edellisessä ottelussa Nashvilleä vastaan ja joukkue teki 3 maalia. Näiden joukkueiden kohtaamiset ovat aina olleet vähä maalisia.

Valinta: Molemmat joukkueet eivät tee vähintään 2 maalia Kerroin: 2.02 Panostus 3/5 

Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs
Toronto suli totaalisesti Devilssia vastaan, ottelun jälkeen valmentaja laittoi ketjut totaalisesti uusiksi. Mathews keskelle kolmoseen Brown ja Hyman kanssa, Marneria ykköskenttään ja niin edelleen. Tulosta syntyi. Joukkue kaatoi seuraavassa ottelussaan Washingtonin 4-2. Vierailijat puolestaan oli Arizonaa vastaan kaikilla osa alueilla parempi ja vei laukaukset selkeästi 42/23, mutta kuten jääkiekossa yleensä maalit ratkaisee ja joukkue hävisi ottelun. Toronto aloittaa tästä vieraskiertueen ja uudet ketjut toivat toivottua tulosta. Cam Talbot aloittaa kotijoukkueen maalilla ja herra päästi edellisessä Toronto ottelussaan kolme maalia. Toronton Uudet ketju koostumukset näyttävät tuoneen toivottoa tulosta joten miksei Talbot tänäänkin päästäisi kolmea häkkiä?

Valinta: Toronto tekee yli 2.5 maalia Kerroin: 1.88 Panostus: 3/5

Anaheim Ducks - Montreal Canadiens
Montreal pelasi alkukauden erittäin loistavasti, mutta sitten tuli se jokin ja homma ei ota tasaista tuulta alleen. Joukkue voitti vaivoin Detroitin eikä 11 maalia 5 otteluun ole samaa mitä joukkue teki alkukaudesta. Joukkueen maalilla jatkaa Price ja Ducksin häkkiin Gibson. En tiedä mikä mielenhäiriö tässä ottelussa on mutta kotijoukkuetta tähän tekee mielipainaa ja lujasti. Anaheim on aina osannut pelata loistavasti Montreali vastaan kotonaan ja alkukankeuksien jälkeen joukkue on saanut pikku hiljaa juonesta kiinni.

Valinta: Anaheim tekee yli 2.5 maalia Kerroin: 1.98 Panostus 2/5Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*