NHL VIHJEET 18.11.2016

Philadelphia Flyers-Winnipeg Jets
Kotijoukkueen maalia vartio Steve Mason vieraijijat puolestaan luottavat edelleen Connor Hellebuyckiin. Vierailijat ovat pelannee viime ottelunsa mallikkaasti. Aikaisemmin oletin, että Winnipeg:n meno tyyntyisi loukkaantumisten myötä, mutta joukkue porskuttaa edelleen hyvissä asetelmissa. 5 edellisestä pelistä on tullut ainoastaan yksi jatkoaika tappio, muutoin joukkue on raapinut voitot pelaamistaan otteluista. Kotijoukkueella ei puolestaan mene aivan yhtä vahvasti. 5 ottelusta 1 voittoa ja 2 tappiota tosin 2 tappioista tullut jatkoajan jälkeen. Merkittävin seikka joukkuiden aikaisemmissa peleissä on se, että molemmat ovat onnistuneet varsinaisella peliajalla tekemään vähintään 2 maalia ja ovatte onnistuneet myös päästämään vähintään 2, lukuunottamatta Winnipegin viimeisintä ottelua jossa Connor Hellebuyck nollasi Chigagon.

Valinta: Tasapeli Kerroin: 3.90 Panostus: 1/5 / Yli 5.5 Maalia Kerroin 1.92 Panostus: 3/5Toronto Maple Leafs - Florida Panthers
Florida alkaa löytämään maalijyväänsä ja tässä ottelussa siihen on vieläpä parempi mahdollisuus kun esimerkiksi vaikkapa Montreali vastaan. Toronton puolustus vuotaa kuin seula. Joukkue on päästänyt Itäisen konfrenssin toiseksi eniten maaleja, toki joukkue osaa niitä myös tehdä ja tänään joukkueen maalintekoa auttanee Reimer joka asettuu Floridan verannan vartijaksi. Tosin kuten mainitsin on Florida löytämässä hyökkäysvirettään ja Toronton Andersen ei tosiaan ole NHL parhaimmistoa ja kaveri päästää maaleja lähes 3 per ottelu. Mieli halajaa vetää Floridan voittoa, mutta kuten aina toitotan kiekko on musta ja litteä ja liikkuu perkeeleen kovaa joten tähän pelaamme maaleja.

Valinta: Ottelussa tehdään yli 5 maalia Kerroin: 1.79 Panostus: 3/5

                                                          100% BONUS 100€ ASTITämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*