NHL VIHJEET 13.11.2016

Eilinen otettiin kottiin aika makkiasta ja pingiviinit oli odetun ylivoimainen. Harmittavasti Rangers peli jäi maalin päähän. Tähän päivään on nyt kasassa yksi peli. Käykää laittamassa likoon sitä nyt ja katsokaa ne kokoonpanot kun varmistuvat. Niin ja hyvää isänpäivää!!!!


Winnipeg Jets - Los Angeles Kings
Ei vielä ihan täyttä varmuutta ole kaikesta mitä tässä höpisen, mutta olettavalla tasolla näin on. Oliko tarpeeksi epäselvästi ilmaistu. Joka tapauksessa mikäli ennakot paikkaansa pitää ja kokoonpanot saadaan julki lähtee Winnipegin kerroin laskuun. Vaikka joukkueella onkin suuria loukkaantumis huolia on se pelannut silti erinomaisesti. Mutta sitten itse otteluun.
Vierailija Los Anglesin maalilla aloittanee tänään Budaj, Zatkoff loukkaantui edellisessä pelissä Ottawaa vastaan ja Budaj jatkoi kolmannen erän alusta ja joukkue hävisi ottelun 2-1. Ottawa teki kaikki maalit nimenomaan BUdajta vastaan. Sitten se suurin kolhu. Anze Kopitar jätti ottelun kesken kun enään vajaa 4 minuuttia oli pelaamatta. Herra matkaa tänään kyllä joukkueen mukana Winnipegiin vieraaksi, mutta olettevaa on että herra ei tänään pelaa ja kun sivussa on vielä herrat: Gaborik, Quick, McNabb, Andreoff ja Gilbert on saanut jotakin tälliä on tästä helppo tehdä johtopäätöksiä kumpi vie ja kumpi vikisee. Otetaan kuitenkin vielä katsaus kotijoukkueeseen. Winnipegin ykköskentästä löytyy tällä hetkellä pistepörssin kärki mies  Scheifele M. ja vierelle istutettu Hatrick Laine, jotka ei varmaan esittelyä kaipaa. Joukkue hävisi edellisen ottelunsa Coloradolle 3-2 jatkoajan jälkeen, ilman Ehlerssin virhettä kuka tie miten pelissä olisi käynyt. Losin loukkaantumis huolet ja Winnipegin paluu kotiluolaan ovatte tällä hetkellä vahvaa valuuttaa. Vielä kun Winnipegin luukulle pitäisi luistella Hellebuyck en jaksa uskoa että Losi pystyy Winnipegiä yllättämään.


Valinta: Winnipeg voittaa 2.50 @ UNIBET Panostus 3/5

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*