NHL VIHJEET 11.11.2016

Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild
Eipä ole vielä tietoja ketä häkkiin komennetaan joten malttia panostuksiin. Mutta sitten itse asiaan. Yksi kauden parhaimpia kotonaan pelaavia joukkeuita kohtaan tänään pitkällä huilitauolla olevan Minnesotan. Minnesota on viimeksi pelannut 5.11 Coloradoa vastaan ja ei joukkue ole maaleja osannut tehdä. Viimeisessä 2 pelissään joukkue on onnistunut tekemään kaikki yhden maalin, kun aikasemissaan kohtaamisissaan joukkue puotti häkkejä kuin liukuhihnalta ja joukkue myös pitin oman maalinsa puhtaana peräti kolme kertaa peräkkäin. Olisikohan pelitauko tuonut hieman maalintekoon tehokuutta?
Vaikka aikaisemmat kauden ovat olleet aikasempia kausia ja ei tilastoja pidä tuijotella niin jotenkin se vain siihen aina päätyy. Pingiivit on voittanut joukkueiden 4 aikaisempaa kohtaamista. Vaikka kokoonpanoista ei sen suurempia tietoja ole varmaa pitäisi olla se että vierailta pelipaitaansa ei päälle pue Barley, Dalpe, Haula, Parise ja Scandella joita joista 2 viimeistä joukkue kaipaa takaisin.

Valinta: Pittsburgh voittaa 1.98 @ UNIBET Panostus 2/5

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets
Jätetään tämä veto kokonaan vetämättä mikäli maalivahdit vaihtuvat ja ne eivät ole Bobrovsky ja Rask. Kaksi loistavaa maalivahtia ja kaksi joukkuetta jotka eivät osaa tehdä maaleja, jos huomioon ei oteta Columbusta joka mätti Montrealia vastaan 10 häkkiä. Boston on onnistunut kotona pelaamissaan 5 edellisessä ottelussaan tekemään vain 2 maalia per ottelu keskiarvolla, tosin osan peleistä selittää myös joukkueen täysi unessa olo ja maalivahti ongelmat, mutta harvemmin maalivahdit maaleja tekee. Vierasjoukkue puolestaan laittaa maalilla paremmaksi saaden keskiarvon 2.2:n.  Columbukselta puuttuu edelleen Jones ja Hearerington. Tänään pääosassa ovat maalivahdit!

Valinta: Ensinmäisessä erässä tehdään alle 1.5 maalia 1.75 @ UNIBET Panostus 5/5 (HUOM MAALIVAHDIT)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*