NHL VIHJEET 10.11.2016

Mitähän sitä oikein viime yöstä sanoisi. Omat päätelmät eivät menneet edes sinne päin ja suurimpana yllätyksenä oli Rangers, mutta kuten sanoin kiekkon pyöreä tai litteä, no musta se ainakin silloin vielä oli kun itse Kiekko Reippaassa luistelin. Sanotaanko, että onneksi nyt on vain 3 ottelun kattaus, joka klaarataan kotia.

Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks
Anaheim teki vähän kaupan tynkää tuossa ja tämän kauden depyytin tekee Hampus Lindholm, joka tuo ehkä Anaheim ehkä vaisuun puolustukseen tukipilaria. Kotijoukkue puolestaan kauppasi ykköspakkinsa Jones:n muualle ja keskimäärin 20minuuttia per ottelu pelaava ykköskentän pakin puuttuminen ei voi olla näkymättä. Joukkue toki pelasi ilman Jonesia  St Louisia vastaan 6. päivä häviten ottelunsa. Bobrovsky aloittaa kotijoukkueen häkissä, joka edellisessä otteluunsa nollasi mm Montrealin, kuten myös edellisessä kohtaamissaan Anaheimin. Kuten on nähty joukkue tarvitsee voittavan maalivahdin ja Sergei Bobrovsky sitä on. Vaikka Columbukselta puolustuksesta iso nimi onkin sivussa on Anaheimi tuskaillut vieraissa maalinteon kanssa. Jos edellistä vieraspeliä ei ote huomioon joukkue ei ole kuin kerran sen lisäksi tehnyt vieraissa yli 2 maalia.

Valinta: Anaheim tekee alle 2.5 1.95 @  UNIBET Panostus 3/5

Buffalo Sabres - Ottawa Senators
Viime peleissä molemmat joukkueet ovat kärsineet maalinteon jalosta taidosta. Pisteitä tarttuu matkaan yksi sieltä toinen täältä, mutta tasainen suorittaminen uupuu molemmilta joukkueilta. Kumpikaan joukkue ei ole viimeisten 5 peliensä aika tehnyt otteluissaan yli 3 maalia. Esimerksi Kotijoukkueen tehdyt maalit viimeiset 5 ottelua: 0,2,1,2,3 Vierasjoukkueen saldo: 1,1,1,2,2... Ottawalla on peli allansa ja Buffaltolta taas jätkiä lasaretissa. Koska vastakkain on kaksi täysin maalikelvotonta joukkuetta olettavissa on taktinen ottelu jossa pääosissa ovat: Mike Condon & Robin Lehner.

Valinta: Alle 5 maalia 1.86 @  UNIBET Panostus 3/5

St.Louis Blues - Chicago Blackhawks
Molemmissä päissä ykkösmiehet häkissä, kummallakaan ei suurempia loukkaantumishuolia. Molemmat joukkueet kelpo vireessä, tosin Chicagolla on peräti 6:n ottelun voittoputki päällänsä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjoaa tänään pistepörssin top4:n jantterit Anisimov & Kane, vastapuolelta muuan Tarasenko & Lehterä.

Valinta: yli 5 maalia 1.86 @  UNIBET Panostus 3/5

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*