NHL Kausi 2016 -17 jo hyvässä vauhdissa!

Noniin rakkaat Rapakon takaisen taalaliigan seuraajat. We are back. 
Alku on mennyt Nuorten lupausten käsittämättömiin paineensietokykyjen ja taitojen ihannointiin. Matthews johtaa pistepörssiä! Crosby "kaukana". Lainekin lähellä. Aholtakin ok alku, nyt vain Puljujärven täytyy taistella itsensä pelaavaan kokoonpanoon!

Vihjeet 26.10

Anaheim - Nashville
Molemmat joukkueet eivät ole palanneet omalle tasolleen, mutta pikku hiljaa on alkanut luistin kulkea ja laatta mennä reppuun. Anaheim on viimein löytämässä virettään. Joukkue on voittanut 2 ottelua putkeen kun se kukisti Philadelphian ja sitten Vancouverin, ennen tätä putkea joukkue oli hävinnyt kaikki 4 aikaisempaa peliään. Vierailijat painivat puolustus ongelmien kanssa, mutta tuohon tilastoon on näkymässä parempaa valoa, ainakin edellisen ottelun perusteella, kun joukkue päästi ainoastaan yhden maalin Pitsburgia vastaan. Molemmat painivat pienoisten loukkaantumisten kanssa eikä kumpikaan saa tästä ottelusta revittyä kaikkea irti.
Valinta: Alle 5.5 maalia 2.40 @ NordicBet panostus 3/5
Edmonton - Washington
Oilerssi löytyy sarjataulukon piikki paikalta. Kotijoukkue on pelannut erinomaisesti alkukauden ottelunsa ja jossain vaiheessa se väsy on väistämätön. Washington on voittanut 3 otteluaan mennä kaudella ja joukkue pääsee tänään täydellä kokoonapanolla sarjakärkeä vastaan. Edmonttonin rosteri alkaa käymään kapeaksi. Sivussa on edelleen Pakarinen, Fayne ja Davidson, eikä Gaggiulan ja Gustavsson pelaaminen tänään ole kirkossa kuulutettua. Washington hoitaa ottelun tänään kotia.
Valinta: Washington 2.20 @ NORDICBET 2/5


Vihjeitä lisää: #pitkävetobetsit - yhteisö 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*