Liigaa 29.1

Keskiviikon kierroksella tappara voitti matsinsa jatkoilla ja TPS ei jaksanut ässiä kaataa. Joukkuekohtaiset overit jotka mainitsin ohimennen osuivat kans ihan kivasti, lukuunottamatta tepsiä. Seuranta nyt 12/23 osumaa ja yhteiskerroin osuneille 22.98.
Tänään pelataan 6 ottelun kierros ja seuraaviin kohteisiin sijoitellaan oman lompsan mukaan. Taas on kyseessä tuplamatsit saman vastustajan kanssa huomenna, joten tämän päivän vireestä vinkintynkää huomisille peleille.

Lukko - TPS  1 2.07@24hbet
TPS ei onnistunut vieraissa Ässiä voittamaan, ja vieraissa he ovat hävinneet nyt 4 peliä putkeen. Uskon synkän vierassaldon jatkuvan vahvan kotijoukkueen lukon viedessä pisteet tänään.

Kalpa - JYP 2ml 1.85@24hbet
JYP on ilmoittautunut mukaan taistelemaan mestaruudesta keväällä. Hyvä pelijakso menossa ja pisteitä tulee välillä vähän huonommallakin pelillä. Kärppiä vastaan peli vieraissa oli kontrollissa ja ansaitun voiton ottivat. Tänään kalakukoista ei ole jyväskylän pysäyttäjäksi, vieraille moneylinesina rahat.

Kookoo - Saipa 2 1.96@24hbet
Saipa haki 9.1 pisteet kouvolasta 1-8 tuloksella. Tänään ei varmaan samanlaisia lukemia nähdä, mutta siltikin uskon Saipan suoraan voittoon illan ottelusta.


Vihjeet by liika-ukko

24hbet
24hBET tarjoaa 100% max 50e ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*