Liigaa 26.1

Niinhän siinä viimeksi kävi että varmistelu JYPin matsiin ja ml ottaminen siihen oli turhaa, kun taas Tampereen derbyyn olisi pitänyt se ml ottaa kun tapparalla sekosi peli totaalisesti 2-0 tilanteessa ja Ilves meni jopa 3-2 johtoon. Seuranta nyt 9/17 ja kerrointa kasassa 16.80 että pikkusen ollaan pakkasen puolelle valuttu. Jostain syystä viikonlopun pelit menneet molempina viikkoina perseelleen, joten tällä viikolla pyritään iskemään reilummin kohteita alkuviikolle ja viikonloppuna varovaisesti makustellaan mitä betsataan.
Tänään 7 ottelun kierros ja näillä mennään. Samat joukkueet kohtaavat heti huomenna uudelleen, joten tänään kannattaa seurata matseja tarkasti jos sieltä jotain vinkkiä päivän kunnosta saisi ongittua huomisellekin mukaan.

JYP - Kärpät 2 2.31@24hbet.com

Jypillä mennyt lujaa viime aikoina mutta tänään onkin kärkikamppailu kyseessä ja uskon Kärppien korjaavan pisteet mukaan. Veini vs Aittokallio tolppien välissä ja vieraiden suuntaan lähtee roposet vetämään.

Kookoo - HIFK Over 4.5 1.71@24hbet.com

Jos Blues teki 2 kertaa peräkkäin 2 maalia HIFKiä vastaan, niin kyllä siihen Kookookin pystyy. Kohteeseen voipi kokeilla myös O 5.5, mutta itse laitan varmempana tämän O 4.5 kohteen lapulleni.

HPK - Blues Under 4.5 1.72@24hbet.com

Kaksi joukkuetta joilla on viime aikoina ollut vähämaalisia otteluita. Toivotaan että maalivahdit ovat tänään liekeissä ja U 4.5 toteutuu.


TPS - Ässät 2ml 2.58@24hbet.com

Ässät nappasi jopa hieman yllättäen lukolta pisteet viikonloppuna ja sen voimin tänään lähtenee pisteet myös Turusta mukaan. Oskari Setänen TPS maalilla ja Bernard ässillä, ennakolta aika tasavahvat maalivahdit molemmilla. Toivotaan ässien hyvän vireen jatkuvan tänään.Vihjeet by liika-ukko

24hbet
24hBET tarjoaa 100% max 50e ensitalletusbonuksen. Hyvät pregame kertoimet liigaan, suomenkielinen sivusto.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*