Liigaa 22.1

Keskiviikon pelit menivät hyvin ja molemmat osuivat tuoden pelitilille vähän roposia lisää. Seuranta 7/12 osumaa ja 13.21 kerrointa osuneilla kohteilla.
Tänään ja huomenna pelataan ns. tuplataisto-ottelut, eli sama pari pelaa sekä kotona että vieraissa toisiaan vastaan. Kaikki muut joukkueet ovat mukana kierroksilla paitsi TPS, jolla onkin nyt hyvää aikaa parannella terveystilannetta ihan rauhassa.

HPK - Saipa 2 1.91@24hbet
HPK ja Saipa ovat molemmat pelanneet viime aikoina vuoronperään voitto/tappio. Jos tänään jatkuisi samaan tahtiin, niin HPK voittaisi tänään, mutta en usko tähän. Maalissa Perhonen vs Markkanen ja tämä saa minut kallistumaan Saipan kannalle ja sinne sijoitellaan roposia.

Lukko - Ässät 1 1.79@24hbet
Varma kotivoitto. Zapolski vs Bernard, tarvitseeko perustella mitenkään muuten? No perustellaan vielä sillä että Lukko on liigan 3.paras kotijoukkue ja vastaavasti ässät sijalla 11. vierastilastossa. Kolmeen viimeiseen matsiin Lukko tehnyt 13 maalia, ja vastaavasti Ässät 5 maalia. Molemmilla kylläkin 2 voittoa 3 edellisestä matsista, joten ässien pelit olleet todella niukkamaalisia. Uskon Lukon tänäänkin tekevän vähintään 3 maalia, ja silloin ei ässillä ole saumaa voittoon, joten Lukolle rahat. Lukko over 2.5 maalia myös hyvä kohde.

Vihjeet by liika-ukko

24hbet

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*