Liigaa 17.1 parin pelin verran

Sysimusta päivä eilen, ei kumpikaan vihje oikein. Kuka olisi osannut arvata, että kaikissa 4 ottelussa "huonompi" voittaa ja 3 matseista meni vielä jatkoajalle. Saldo on nyt 5/9 ja 9.26.
Tänään 2 matsia, kalpa-sport ja tappara-hpk.

Kalpa - Sport 1 1.95@VH
Kyllähän tämä kohde kotivoitolta haiskahtaa, vaikka Sport on viime aikoina vieraissa kyennyt pisteitä napsimaan kiitettävään tahtiin.Kokoonpanoja en ehdi katselemaan, mutta jos molemmat lähtevät ykkösmolareilla peliin niin siitäkin vähän plussaa kotijoukkueelle

Tappara - HPK  
Kotivoitolta se tämäkin haiskahtaa, mutta Tapparan peli sellaista ettei siitä voi oikein mitään ennakoida. Kärppiä vastaan vimosessa erässä hyvällä pelillä tasoihin ja ml voittoon, kun taas eilen ässiä vastaan 0-0 nyhjäämistä ja ässät voitti matsin jatkoilla. Edellisten matsien perusteella vaikuttaisi saletilta under 4.5 kohteelta, mutta siltikin tapparan kotisaldoa katsoessa 5 vimosesta ollaan 4 kertaa menty O 4.5 ja vain kärppiä vastaan peli jäi underiksi. Jätetään tähän betsi laittamatta ja jännätään ainoastaan Kalpan ottelua. Tapparalle kolmas peli 4pv aikana, joten kannattaa miettiä vaikuttaako matsin kulkuun mitenkään.


Vihjeet by liika-ukko

veikkaushuone

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*