Liigaa 16.1 lauantaina

Eilisen vihjeistä toinen osui ja kalpa voitti omansa vasta jatkoajalla ja näin ollen meni väärin. Nyt saldona 5/7 osumaa yhteiskertoimella 9.26.  JYP pelasi oman matsinsa jyppimäisesti, eka erässä tps meni 2-0 johtoon ja ajassa 58.08 Jyp kavensi 2-1 ja ajassa 59.43 jyp tasoitti matsin ja jatkoajalla JYP nappasi voiton. Itse pääsin lievästi plussalle pelaamalla myös tuon kyseisen JYP ml vaikken sitä varsinaiseksi vihjeeksi kirjoittanutkaan.
Tänään muutama maistuva kohde. Tarjontaa on 4 ottelun verran.

 Ässät - Tappara 2 2.27@veikkaushuone
Tappara pelasi kolmannen erän kärppiä vastaan hyvin, ja jos samanlainen peli jatkuu tänään niin ässät häviävät matsin. Tapparaa lapulle.

Ilves - TPS 2 2.45@veikkaushuone.com
Ilves on hävinnyt 3 viimeistä peliään, ja aikaiseksi ovat näissä peleissä saaneet yhden ainoan maalin, siis 180min pelattu ja 1 maali. TPS on pelannut viime aikoina tasatahtiin voittojen ja tappioiden suhteen, 5 viimeistä matsia ovat tappio,voitto,tappio,voitto,tappio. Tänään siis loogisesti voiton vuoro. TPS 5 viimeisestä vierasottelustaan on saanut vain yhden voiton, mutta uskon tänään vierassaldonkin parantuvan liigan jumbon kustannuksella, vieraita lapulle.

Vihjeet by liika-ukko


veikkaushuone

expekt

Expektille aidosti riskitön veto! Talleta 50€ , jos veto ei osu voit nostaa 50€ pois! Ps.vaihda kieli suomeksi oikea yläkulma.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*