Liigaa 15.1

Sieltähän taas muutama kohde osui ja nyt saldona on 4 osumaa 5 vihjatusta kohteesta, eli 4/5. Kokonaiskerrointa näillä kohteilla on ollut 7.62.
Ja sitten tämän päivän kierrokseen.

Kookoo-Kalpa 2 1.98@veikkaushuone.com 
Loppiaisen jälkeen Kookoo hävinnyt kaikki 3 matsiaan, mutta ei se kalpallakaan kovin paljon paremmin ole mennyt. Kalpa voittanut 3 viimeisestä ainoastaan viimeisimmän lukemin 4-2 kotonaan saipan. Tänään Kookoolla maalissa Kevin Lankinen ja Kalpalla Eero Kilpeläinen, joten uskon maalivahtiedun kääntävän ottelun Kalpalle. Vieraita lapulle. Myös Kalpa over 2.5 kannattaa napata jos vain oma bookkeri sitä tarjoaa.

HIFK - Ilves 1 1.64@veikkaushuone.com
Sarjataulukon kakkonen versus vimonen, tarvitseeko muuta sanoa. Ilveksen vierassaldo on sen näköistä kateltavaa, että Hifk varmaan hallilla jo päivittänyt oman tilanteensa ja lisännyt itselleen 3 pistettä. Ilves tosiaan vieraissa 18 ottelua, joista 1kpl 3p voitto sekä 15 suoraa häviötä, saldona 6p/18 ottelua. Maalivahteina Ville Husso ja Hannu Toivonen, joten mitään rökälevoittoa en usko HIFKin siltikään ottavan vaikka tänään klaaraavatkin varmat 3p. Rahat kotijoukkueelle.

Lisukkeena voisi kokeilla JYPin moneyline voittoa, koska heillä tapana pelata omat ottelunsa todella tasaisesti, ja sitten vimosessa erässä tulevat rinnalle ja ohitse. Tätä en varsinaisesti vihjeeksi laita kun 2 ylempää ovat varmempia, mutta hulluttelijathan voivat myös tätä kohdetta kokeilla lapullaan.

Vihjeet by liika-ukko

veikkaushuone
expekt

Expektille aidosti riskitön veto! Talleta 50€ , jos veto ei osu voit nostaa 50€ pois! Ps.vaihda kieli suomeksi oikea yläkulma.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*