Liigaa 13.1.-16 ja 14.1.-16

Vihjeethän alkoivat ihan mukavasti 9.1.-16. Kohteita vihjattu 2 kpl ja molemmat osuivat yhteiskertoimella 4.23.
Tänään pelataan 5 ottelun kierros ja kyllä sieltä jotain kohteita löytyy joihin laitetaan pienimuotoinen raha-anomus vetämään. Laitetaan myös huomiselle jo yksi kohde kun muuten saattaisi kiireen vuoksi jäädä kokonaan vihjaamatta.

Lukko - Kookoo 1 1.64@veikkaushuone.com

Vaikka Lukolla olikin eilen tiukka CHL matsi kärppiä vastaan ja he hävisivät sen niukasti 2-3, niin uskon silti lukon voittoon tänään. Lukolla oli heikohko 4 pelin rupeama joulun jälkeen, mutta loppiaisen jälkeen pelasivat hyvän pelin ilvestä vastaan, ja ei eilinen matsikaan huono ollut kärppiä vastaan. Kookoon vierassaldo 18 matsia ja 10 suoraa häviötä kertoo olennaisen, Kookoo myös sijalla 13.  vierastilastossa. Zapolski vs Cloutier maalivahtien taisto ja Ryan on yksi liigan parhaista maalivahdeista joten kookoon maalit ovat työn ja tuskan takana. Rahat lukolle.

JYP - Ässät 1  1.75@veikkaushuone.com

Jypillä menee hyvin, niukkoja voittoja ropisee matsi toisensa perään. Keskinäiset matsit ässiä vastaan JYP on vienyt 5 viimeisimmän osalta puhtaasti 5-0. Pari viimeistä kotimatsia ässiä vastaan vieneet molemmat vähintään kahdella maalilla. Tähän kohteeseen voisi kokeilla myös JYP -1.5, mutta sitähän sanotaan että ahneella on paskanen loppu niin jätän sen vihjaamatta ja se on ihan jokaisen oma asia pelaako normivoittoa vai tasoituksella. Maalissa Tarkki vs Bernard, joten kumpikaan joukkue ei maalivahteihin kaadu. Uskon Jypin voittavan ässät tänäänkin ja kasvattavan keskinäisten otteluiden saldoaan jälleen yhdellä voitolla.

14.1. Tappara - Kärpät  Over 4.5 1.87@veikkaushuone.com

Liigan 2 suurinta voittajaehdokasta kohtaavat huomenna, ja toivottavasti maaleja ropisee kuten plussapisteitä K-kaupasta.
Tämän syksyn aiemmissa kahdessa runkosarjamatsissa molemmissa on menty yli 4.5 maalin, ja molemmat ovat myös päättyneet kotivoittoihin. Vielä ei pelata pudotuspelejä, joten eiköhän molemmat halua tarjota yleisölle viihdyttävän matsin ja sitä myötä ottelusta myös tulisi over 4.5.

Vihjeet by liika-ukko


veikkaushuone
Tarjoaa helpon kierrätyksen 1,75 minimikertoimella, 60 vrk aikaa.


expekt

Expektille aidosti riskitön veto! Talleta 50€ , jos veto ei osu voit nostaa 50€ pois!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*