Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuuta 5, 2015.

PE 10.4.

Kuva
Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres, merkki 2, kerroin 5,25 Guts
Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres ML, merkki 2, kerroin 3,75 Guts
Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres (+1), merkki 2, kerroin 2,36 Guts


Jääkiekon NHL:n runkosarja lähenee loppuaan, panoksettomassa ottelussa Columbus Blue Jackets isännöi vieraaksi saapuvaa Buffalo Sabresia. Molempien joukkueiden kausi tulee päättymään runkosarjaan, sillä vierasjoukkue on ollut enemmän tai vähemmän pisteautomaatin roolissa, mutta Columbus Blue Jacketsinkaan osalta kaudesta ei jää lapsille kerrottavaa. Panoksettomaan otteluun kotijoukkueesta on tehty jopa turhankin suuri ennakkosuosikki.

Columbus Blue Jackets on ollut viime aikoina hyvässä pelivireessä. Edellisellä kierroksella kotijoukkue kaatoi Toronto Maple Leafsin maalein 5-0. Viidestä edellisestä ottelustaan Columbus Blue Jackets on voittanut peräti neljä, mutta kuinka motivaatiota löytyy, kun vastaan asettuu jo kauan aikaa sitten pudotuspelimahdollisuutensa menettänyt Buffalo…

TO 9.4.

Kuva
New York Rangers - Ottawa Senators, merkki 2, kerroin 3,15 Bethard

Jääkiekon NHL:n runkosarja lähenee loppuaan, Ottawa Senators matkustaa huipputärkeässä kamppailussa testaamaan New York Rangersin päivän pelivireen. Kyseessä on ehdottomasti kierroksen yksi tärkeimmistä kohtaamisista. New York Rangersin kannalta pistetarvetta ei ole, mutta sitä suurempi tarve on vierasjoukkueella, joka taistelee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista. Itäisen konferenssin tilanne käy hyvin mielenkiintoiseksi.

New York Rangers on varmuudella Itäisen konferenssin mestari, sillä kaksi kierrosta on pelaamatta ja toisena oleva Montreal Canadiens on viisi pistettä takaa-ajoasemassa. Kotijoukkue on ehdottomasti yksi suurimmista mestarisuosikeista, sillä viimekin aikoina Siniset ovat olleet erinomaisessa pelivireessä. Viidestä edellisestä ottelustaan New York Rangers on saalistanut yhtä monta voittoa. Kuinka motivaatio kuitenkin löytyy suhteellisen panoksettomaan kamppailuun?

Ottawa Senatorsille jokainen pi…