Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuuta 29, 2015.

PE 3.4.

Kuva
Anaheim Ducks - Colorado Avalanche, merkki 1, kerroin 1,74 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelussa kohtaavat Anaheim Ducks ja Colorado Avalanche. Runkosarja lähenee loppuaan ja monella joukkueella panokset ovatkin huipussaan. Anaheim Ducksin ja Colorado Avalanchen välisessä kohtaamista suurempia panoksia ei periaatteessa pöydällä ole, sillä kotijoukkue voittanee Läntisen konferenssin, kun taas vierailijat eivät pudotuspeleihin tule selviytymään. Loppukausi meneekin heidän osalta vain pelailun merkeissä.

Anaheim Ducksin konferenssimestaruus ei ole vielä täysin varmaa, joten sinänsä olisi hyvä saalistaa pisteitä tästä ottelusta. Viime aikoina Ankkalauma onkin ollut erinomaisessa pelivireessä, sillä kolmesta edellisestä ottelustaan kotijoukkue on saalistanut yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks murskasi kotonaan Edmonton Oilersin lukemin 5-1. Ankkalauman pelivire pudotuspelejä ajatellen onkin kokonaisuutta ajatellen kunnossa.

Colorado Avalanchen tilanne ei ole hyvä. Viera…

TI 31.3.

Kuva
Columbus Blue Jackets - New Jersey Devils, merkki 1, kerroin 1,98 Bethard
Columbus Blue Jackets - New Jersey Devils ML, merkki 1, kerroin 1,62 Bethard


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Columbus Blue Jackets ja New Jersey Devils. Molemmat joukkueet pelaavat panoksettomassa tilanteessa, sillä niin Columbus Blue Jackets kuin myös vierasjoukkue tulevat jäämään pudotuspelien ulkopuolelle. Tällä hetkellä Itäisessä konferenssissa joukkueet ovat alemmassa keskikastissa peräkkäisillä sijoilla.

Columbus Blue Jackets on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, vaikka runkosarjaan kausi päättyykin. Kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets kaatoi St.Louis Bluesin vieraissa maalein 2-4. Tuota ottelua edelsivät voitot Chicago Blackhawksista numeroin 2-5 ja lukemin 5-3 voitto Anaheim Ducksista. Tässä kohdassa todetaankin, että vastustajat ovat olleet huippuluokkaa.

New Jersey Devilsin pelivire on täysin toi…

SU 29.3.

Kuva
Carolina Hurricanes - Boston Bruins, merkki 1, kerroin 3,10 SuperLenny
Carolina Hurricanes - Boston Bruins ML, merkki 1, kerroin 2,16 SuperLenny

Jääkiekon NHL:n runkosarja lähenee loppuaan, Boston Bruins matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi. Lähtökohdat kamppailuun ovat vähintäänkin mielenkiintoiset. Kaikki panokset ottelussahan ovat vain ja ainoastaan Boston Bruinsilla, sillä vierasjoukkue taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, mutta on myös monta asiaa, jotka aiheuttavat kysymysmerkkejä Keltamustien ylle.

Carolina Hurricanesin loppukausi menee vain pelailun merkeissä. Kotijoukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin menivät jo kauan aikaa sitten, mutta siitä huolimatta viime aikoina Hurrikaani on ollut erinomaisessa pelivireessä. Carolina Hurricanes on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja neljästä edellisestä taistosta kotijoukkue on jäänyt kokonaan pisteittä vain kerran.

Boston Bruinsin pelivire on surkea. Viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vain yhden…