Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuuta 15, 2015.

LA 21.3.

Kuva
Minnesota Wild - St.Louis Blues, merkki 2, kerroin 2,70 Guts
Minnesota Wild - St.Louis Blues ML, merkki 2, kerroin 2,05 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelussa Minnesota Wild ja St.Louis Blues iskevät yhteen. Kamppailu pelataan suomalaisten kannalta parhaaseen katseluaikaan. Läntisessä konferenssissa Minnesota Wild on tällä hetkellä viidentenä, kun taas St.Louis Blues löytyy saman konferenssin toiselta sijalta. Lähtökohdat ovatkin huippukohtaamiseen varsin mielenkiintoiset.

Minnesota Wild on ajautunut vaikeaan tilanteeseen. Edellisestä neljästä kotiottelustaan minnesotalaisryhmä on saalistanut vain yhden voiton. Viime kierroksella Minnesota Wild hävisi kotonaan Washington Capitalsille maalein 2-3. Tiukat ottelut ovat alkaneet kääntymään kovalla prosentilla kotijoukkuetta vastaan.

St.Louis Blues on ollut etenkin vieraissa erinomaisessa pelivireessä. Vaikka viime vieraskamppailussaan Siniset hävisivät jatkojen päätteeksi Winnipeg Jetsille numeroin 2-1, kamppailua edelsi kolmen vierasottelun voit…

TO 19.3.

Kuva
TsSKA Moskova - Jokerit, merkki 1, kerroin 1,64 SuperLenny
TsSKA Moskova - Jokerit (+1), merkki 1, kerroin 2,16 SuperLenny


Jääkiekon KHL:n pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa ja Helsingin Jokereiden kannalta urakka taitaa pysähtyä seuraavaksi pelattavaan ottelusarjan viidenteen kamppailuun venäläisjätti TsSKA Moskovaa vastaan. Ottelusarja on edennyt tilanteeseen, jossa moskovalaiset ovat saalistaneet kolme voittoa vierasjoukkueen yhtä vastaan. TsSKA Moskovalla onkin monta ottelupalloa katkaista helsinkiläisten selkäranka lopullisesti.

TsSKA Moskova ja Jokerit pelasivat kaksi edellistä ottelua Helsingissä. Ensimmäisen kohtaamisen voitti Jokerit, mutta jälkimmäisellä kerralla moskovalaisseura nappasi tylyin 0-3 lukemin voiton. Periaatteessa Jokereiden olisi ollut pakko voittaa molemmat kamppailut Helsingissä, sillä tälläisistä lähtökohdista on lähes mahdotonta kuvitella helsinkiläisten enään nousevan jatkopaikkataisteluun.

Helsingissä pelattu edellinen kohtaaminen oli TsSKA Moskovan yliv…

MA 16.3.

Kuva
Los Angeles Kings - Arizona Coyotes, merkki 1, kerroin 1,46 Bethard
Los Angeles Kings - Arizona Coyotes (+1), merkki 1, kerroin 1,74 Bethard


Jääkiekon NHL:ää, Los Angeles Kings isännöi Arizona Coyotesia. Joukkueiden lähtökohdat ensi yön otteluun ovat täysin erilaiset. Los Angeles Kings taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, kun taas Arizona Coyotesin matka tulee runkosarjaan päättymään. Tällä hetkellä kotijoukkue on juuri pudotuspeliviivan ulkopuolella, joten pistetarvehan on valtava.

Arizona Coyotes ovat olleet yhdessä Edmonton Oilersin kanssa NHL:n pisteautomaatit. Vaikka Los Angeles Kingsin kausikin on ollut vaatimaton, kotijoukkue on kerännyt lähes 30 pistettä enemmän kuin vierailijat. Tilastojen valossa Arizona Coyotes on Läntisen konferenssin surkein vierasjoukkue. 25 pistettä 34 vierasotteluun on lukema, jolla on mahdotonta saada muuta aikaan kuin sijoitus häntäpäässä. Pudotuspelihaaveet kaatuivat jo kauan aikaa sitten.

Los Angeles Kings on kolmesta edellisestä ottelustaan…