Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuuta 8, 2015.

LA 14.3.

Kuva
Carolina Hurricanes - Florida Panthers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,20 Guts

Jääkiekon NHL:ää, Carolina Hurricanes ja Florida Panthers iskevät yhteen. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan maailman kovimmassa kiekkoliigassa suuri määrä otteluita, joten seurattavaa riittää. Carolina Hurricanesin ja Florida Panthersin välinen kohtaaminen on etukäteen ajateltuna runsasmaalinen. Pistetarvettahan on vain vierasjoukkueella, sillä Hurrikaanin kausi tulee varmuudella runkosarjaan päättymään.

Carolina Hurricanes on ollut etenkin viime aikoina surkeassa pelivireessä. Viidestä edellisestä ottelustaan Hurrikaani on saalistanut vain yhden voiton. Kamppailut ovat olleet kokonaisuutta ajatellen hyvin runsasmaalisia. Kahdessa edellisessä kotijoukkueen ottelussa on viimeistelty yhteensä toistakymmentä osumaa. Toisaalta viime kotikamppailuissaan kolmeen edelliseen taisteluun Punaiset ovat viimeistelleet peräti 13 osumaa.

Florida Panthers matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi hyvistä lähtöko…

PE 13.3.

Kuva
TsSKA Moskova - Jokerit, merkki 1, kerroin 1,68 Bethard
TsSKA Moskova - Jokerit (+1), merkki 1, kerroin 2,34 Bethard


Jääkiekon KHL:ää, Helsingin Jokerit kohtaa Moskovassa toisen kerran venäläisjätti TsSKA Moskovan. Ottelusarja käynnistyi eilen, jolloin moskovalaiset nappasivat kotivoiton maalein 3-2. Jokerit oli pitkään kiinni voitossa, mutta Ossi Väänäsen ottama iso rangaistus kostautui karmealla tavalla TsSKA Moskovan viimeisteltyä kaksi osumaa kamppailun loppuun.

Jokerit matkustaessaan Moskovaan tiesivät, että etenkin TsSKA Moskovan kotijäällä ja sen ulkopuolella voi sattua ja tapahtua lähes mitä tahansa. Voimmekin todeta rehellisesti, että tuomarilinja ei suoranaisesti ollut jomman kumman joukkueen puolella, mutta helsinkiläisille annettiin muutamia jäähyjä lähes olemattomista syistä. Lisäksi oliko Väänäsen rangaistus turhan kova ratkaisu tuomareilta? Joka tapauksessa ensinnäkin tuomareita on turhaa syyttää enempää ja toisekseen Väänänen teki tyhmästi ja hän varmasti tietää sen its…

TO 12.3.

Kuva
Lukko - Pelicans, merkki 2, kerroin 8,30 Bethard
Lukko - Pelicans ML, merkki 2, kerroin 5,80 Bethard
Lukko - Pelicans (+1), merkki 2, kerroin 4,00 Veikkaushuone

Jääkiekon Liigan runkosarja pelataan tänään päätökseen. Raumalla pisteistä taistelevat Lukko ja Lahden Pelicans. Sarjataulukossa kotijoukkue on tällä hetkellä kolmantena, kun taas lahtelaiset löytyvät sijalta 12. Tässä ottelussa panokset ovat Lukon puolella, sillä raumalaisilla ovat edelleen mahdollisuudet runkosarjan kakkossijaan. Toisaalta mikäli Tappara voittaa oman ottelunsa, kotijoukkue ei pysty toiseksi nousemaan.

Pelicansin kausi tulee runkosarjaan päättymään. Itseasiassa lahtelaiset menettivät mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo useampi viikko sitten. Siitä huolimatta Lahdessa toivottavasti ymmärretään, että jokainen ottelu on mahdollisuus näyttää osaamistaan tuleville työnantajille ajatellen esimerkiksi ensi kautta. Pelicansille on tehty kahteen edelliseen otteluun 11 maalia, mutta siitä huolimatta Lahdessa halutaan var…

TI 10.3.

Kuva
JYP - Blues, merkki 2, kerroin 3,28 SuperLenny
JYP - Blues ML, merkki 2, kerroin 2,40 SuperLenny


Jääkiekon Liigassa Espoon Blues matkustaa Jyväskylään JYPin vieraaksi. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoituksilla kiinni suorassa puolivälieräpaikassa. Blues nousee varsin hyväksi pelikohteeksi, kun otetaan huomioon, että lähtökohdat ovat kotijoukkueen osalta mielenkiintoiset: JYP on ollut viime aikoina surkeassa pelivireessä. Alla ovat jyväskyläläisillä tappiot niin TPS:lle, Tapparalle kuin SaiPalle.

JYP hävisi edellisellä kierroksella Lappeenrannassa SaiPalle maalein 2-0. Oikeastaan jo ensimmäisestä erästä lähtien appeenrantalaiset hallitsivat tapahtumia kaukalossa. JYP lähti Lappeenrantaan ennen kaikkea parantamaan peliesitystään viime kotiottelusta TPS:ää vastaan, jolloin jyväskyläläisten tekeminen oli huolimatonta ja liikekin oli vaatimatonta.

Bluesin huikea pelivire näytti päättyneen kahden tappion myötä, mutta edellisellä kierroksella espoolaiset murskasivat KalPan E…

SU 8.3.

Kuva
Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 1,84 Bethard
Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers ML, merkki 1, kerroin 1,52 Bethard


Jääkiekon NHL:n ottelussa Carolina Hurricanes isännöi Edmonton Oilersia. Itäisessä konferenssissa Carolina Hurricanes on menettänyt jo mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja sama lopputulos koskee Läntisessä konferenssissa Edmonton Oilersia. Molempien joukkueiden kausi on ollut heikko, mutta sillä erotuksella, että Punaiset ovat edes keränneet noin 10 pistettä vierasjoukkuetta enemmän.

Carolina Hurricanes on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta etenkin kotonaan Punaiset ovat olleet vahvoja. Viime otteluissa otteluohjelma on ollut vaikea, koska vastassa ovat olleet Chicago Blackhawks ja Minnesota Wild. Neljästä edellisestä kotiottelustaan Carolina Hurricanes on joka tapauksessa saalistanut kolme voittoa. Viime aikoina kotonaan Punaiset ovat kaataneet muun muuassa Washington Capitalsin.

Edmonton Oilersin tilanne on karmea. Kuusi edellistä…