Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuuta 22, 2015.

LA 28.2.

Kuva
Nashville Predators - Detroit Red Wings, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,68 Guts
Nashville Predators - Detroit Red Wings, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,25 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Nashville Predators ja Detroit Red Wings. Kamppailu pelataan Suomen aikaa erinomaiseen katseluaikaan. Molempien joukkueiden tilanne sarjataulukossa on erinomainen. Nashville Predators löytyy Läntisen konferenssin ykkössijalta ja myös Detroit Red Wings on Itäisen konferenssin heti kärjen takana. Tiedossa onkin lähtökohtaisesti tapahtumarikas kamppailu, jossa maaleja tehdään hieman reilumminkin.

Nashville Predators on ollut etenkin kotonaan lähes voittamaton. Viidestä edellisestä kotiottelustaan Läntisen konferenssin kärkijoukkue onkin saalistanut neljä voittoa. Etenkin viime aikoina Nashville Predators on pelannut yleisöön uppoavaa peliä, sillä kahteen edelliseen otteluun he ovat viimeistelleet yhteensä peräti yhdeksän maalia. Edellisessä ottelussaan Nashville Predators hävisi kotonaan…

PE 27.2.

Kuva
Carolina Hurricanes - Washington Capitals, merkki 2, kerroin 2,16 Veikkaushuone
Carolina Hurricanes - Washington Capitals ML, merkki 2, kerroin 1,57 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:ää, Carolina Hurricanes ja Washington Capitals iskevät yhteen. Vieraskaukalossakin Washington Capitals on järkevä pelivalinta. Itäisessä konferenssissa Carolina Hurricanes on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo vähän aikaa sitten, kun taas vierasjoukkueen tilanne samassa konferenssissa on täysin toinen.

Carolina Hurricanes on viime aikoina saalistanut yksittäisiä voittoja sieltä täältä, mutta tasaisuus on puuttunut kokonaan. Punaisten kannalta loppukausi meneekin enemmän vai vähemmän odotellessa runkosarjan päättymistä. Carolina Hurricanes voitti edellisellä kierroksella kotonaan Philadelphia Flyersin maalein 4-1, mutta viime ajatkin ovat olleet hyvin vuoristoratamaisia.

Washington Capitals matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Ennen pientä heikompaa vaih…

TO 26.2.

Kuva
Florida Panthers - Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 2,27 Veikkaushuone
Florida Panthers - Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,64 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Florida Panthers ja Chicago Blackhawks. Florida Panthers ja Chicago Blackhawks ovat toisilleen tutut, sillä joukkueet pelasivat vastakkain viime kierroksella. Tuossa kamppailussa Chicago Blackhawks nappasi voiton jatkojen päätteeksi maalein 3-2. Florida Panthers oli lähellä tappiota jo varsinaisella peliajalla, mutta he nousivat päätöserässä tasatilanteeseen.

Lähtökohdat ovat tämän kierroksen kamppailuun varsin mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet ovat heikossa pelivireessä, mutta toisaalta Chicago Blackhawks on kaudesta toiseen NHL:n suurimpia mestarisuosikeita ja Florida Panthers taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Vaikka vierasjoukkueen pudotuspelipaikka on hyvin todennäköinen, kevättä ajatellen pelivireen on oltava kunnossa myös runkosarjan lopulla.

Florida Panthers on tilanteess…

KE 25.2.

Kuva
New Jersey Devils - Calgary Flames, merkki 1, kerroin 2,31 Veikkaushuone
New Jersey Devils - Calgary Flames ML, merkki 1, kerroin 1,68 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New Jersey Devils isännöi vieraaksi saapuvaa Calgary Flamesia. Kerroinasettelua on kieltämättä ihmeteltävä. Vaikka jokainen piste on Calgary Flamesille pudotuspelipaikkaa ajatellen arvokkaita, tähän otteluun New Jersey Devils lähtee mielestämme suurempana ennakkosuosikkina kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Calgary Flames on ollut jo pitkään surkeassa pelivireessä. Kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle yhtä monta tappiota. Viime aikoina Calgary Flames on ehtinyt esimerkiksi häviämään Anaheim Ducksille ottelussa, jossa heille viimeisteltiin kuusi osumaa. Suuressa kuvassahan Calgary Flames ei ole erikoisen hyvä vierasjoukkue.

New Jersey Devils on noussut huikeaan pelivireeseen, vaikka kotijoukkueen kausi taitaakin runkosarjaan päättyä. Edellisellä kierroksella he kaatoivat Arizona Coy…

TI 24.2.

Kuva
New York Islanders - Arizona Coyotes, merkki 1, kerroin 1,64 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:ää, New York Islanders isännöi Arizona Coyotesia. Lähtökohtaisesti kotijoukkue lähtee kamppailuun suurena ennakkosuosikkina. Itäisessä konferenssissa New York Islanders on toisena, kun taas Läntisessä konferenssissa Arizona Coyotes on toiseksi viimeisenä ja viime ajat ovat olleet sellaisia, että tiedossa ei taida olla sijoituksen nostamista. 

New York Islanders hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Vancouver Canuksille lukemin 0-4, mutta neljästä edellisestä ottelustaan vain yhdessä kotijoukkue on jäänyt kokonaan pisteittä. Ennen kaikkea New York Islanders tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Itäisessä konferenssisa he ovat kolmanneksi paras kotijoukkue Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin jälkeen.

John Tavaresin ja Kyle Okposon merkitystä ei voida liikaa korostaa, kun puhutaan New York Islandersin erinomaisesta kaudesta. Tavares on tälläkin hetkellä pistepörssin toisena ja Okposokin…

MA 23.2.

Kuva
New Jersey Devils - Arizona Coyotes, merkki 1, kerroin 1,82 Bethard
New Jersey Devils - Arizona Coyotes ML, merkki 1, kerroin 1,50 Bethard


Jääkiekon NHL:ää, New Jersey Devils isännöi Arizona Coyotesia. Itäisessä konferenssissa kotijoukkue löytyy sijalta 12., kun taas Arizona Coyotesin tilanne on täysin toivon. Vierasjoukkue on kymmenen pistettä vähemmän keränneenä Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä. Molempien joukkueiden urakka tulee runkosarjaan päättymään, mutta siitä huolimatta viime aikoina New Jersey Devils on ollut erinomaisessa pelivireessä. Kotijoukkue on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisissä otteluissaan Punaiset ovat kaataneet Buffalo Sabresin, Vancouver Canuksin ja Carolina Hurricanesin.

Siinä missä New Jersey Devils on pelannut itsensä hienoon voittoputkeen, samaa ei voida sanoa Arizona Coyotesin tilanteesta. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella Tampa Bay Lightningille kotonaan maalein 2-5. Viidestä edellisestä ottelustaan Arizona Coyotes on…

SU 22.2.

Kuva
Chicago Blackhawks - Boston Bruins, merkki 1, kerroin 1,90 Bethard
Chicago Blackhawks - Boston Bruins ML, merkki 1, kerroin 1,56 Bethard


Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Chicago Blackhawks ja Boston Bruins. Kamppailu pelataan suomalaisittain erinomaiseen katseluaikaan. Läntisessä konferenssissa Chicago Blackhawks on neljäntenä, kun taas Boston Bruinsin sijoitus Itäisessä konferenssissa on kahdeksas. Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina heikossa pelivireessä, mutta sillä erotuksella, että vierasjoukkueen pelivire on ollut surkeassa kunnossa jo pidemmän aikaa. Keltamustien sijoitus sarjataulukossa valuu ja valuu alaspäin.

Chicago Blackhawks hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Colorado Avalanchelle maalein 1-4. Samalla on kuitenkin todettava, että kotijoukkue on pelannut viime aikoina valtavan tasaisia otteluita. Viidestä edellisestä ottelustaan peräti kolmessa Chicago Blackhawks on joutunut "ylitöihin". Vaikka Chicago Blackhawks kohtaa tänä…