NHL kausi 2015-2016 on ovella!


Pian se alkaa ,edessä nimittäin räjähtävät 82 runkosarjaottelua jokaisella joukkueella. Kuka on onnistunut säilyttämään parhaat pelaajansa, kenellä parhaat hankinnat, ketkä yllättävät ja ketkä floppaavat! Isoja kysymyksiä ja niihin saamme vastauksen jo noin 10 ensimmäisen kierroksen aikana, toki kevät aivan eri aikaa. Hyvät ennakot löydät Ylen sivuilta , emme katsoneet järkeväksi tehdä tänne omia. Kiekko on kulmikas ja pyöreä. Mitä tahansa voi tapahtua mutta se on ainakin varmaa että täältä löytyy perusteltuja vihjeitä!

Linkit  Ylen ennakkoartikkeleihin. Toimittaja Sami Laine on tehnyt hyvää työtä. Tähän postiin saa toki kommentoida omia mielipiteitään!

LISÄKSI TÄNÄÄN ALKAA 10BETILLE KAMPANJA JOKA EI JÄTÄ KETÄÄN KYLMÄKSI!
Eli Nhlvihjeiden kautta saat 100% 100€ asti koodilla FIN100 5x kierrätys 1,60 kertoimilla.(norm 50%200€) 1,60 kerroin on helppo löytää 10betillä, heillä on loistavat kertoimet. Rekisteröidy: 10BET ERIKOISTARJOUS 10 ensimmäistä tallettajaa saavat asiakaspalvelun kautta lisäksi 5€ ilmaiseksi depon yhteydessä :) Kysy asiakaspalveluchatissa tai ole yhteydessä nhlvihjeet (a) gmail.com
kuva:EPA

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*