MA 11.5.

Washington Capitals - New York Rangers, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 1,75 Guts

Jääkiekon NHL:n pudotuspelit jatkuvat Washington Capitalsin ja New York Rangersin kuudennella osaottelulla. Ottelusarja on ollut hyvin tasainen ja tällä hetkellä ensimmäiseksi mainittu joukkue johtaa voitoin 3-2. Kun jatkoon edetään neljällä voitolla, New York Rangersin olisi voitettava niin kuudes ottelu kuin myös ratkaiseva game seven. Lähtökohdissa ei ole sinänsä vierasjoukkueelle mitään uutta, koska jo edellisessä kamppailussa he olivat pakkovoiton edessä.

Washington Capitalsin ja New York Rangersin välinen ottelusarja on sisältänyt erittäin vähän maaleja ja molempien joukkueiden maalivahdit ovatkin olleet suuressa roolissa. Joukkueiden viidennessä kohtaamisessa Braden Holtby torjui 41 laukausta ja Henrik Lunqvist pysäytti mustan 28 kertaa. Läpi ottelusarjan ainoastaan kerran maaleja on viimeistelty viisi maalia tai enemmän. Tuolloin pelattiin New York Rangersin toista kotiottelua.

New York Rangers oli varsin vakuuttava edellisessä ottelusarjassa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Pingviinit kaatuivat sinisten käsittelyssä voitoin 4-1. Jo tuolloinkin maalimäärät olivat hyvin pieniä, mutta tärkeissä paikoissa New York Rangers oli vahva. Mitä pidemmälle ottelusarjoja edetään, sen tarkempaa pelaaminen usein onkin ja molempien joukkueiden maalivahdit antavat illasta toiseen ryhmilleen mahdollisuuden voittoihin. Odotettavissa on jälleen vähämaalinen näytös.

http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*