TO 9.4.

New York Rangers - Ottawa Senators, merkki 2, kerroin 3,15 Bethard

Jääkiekon NHL:n runkosarja lähenee loppuaan, Ottawa Senators matkustaa huipputärkeässä kamppailussa testaamaan New York Rangersin päivän pelivireen. Kyseessä on ehdottomasti kierroksen yksi tärkeimmistä kohtaamisista. New York Rangersin kannalta pistetarvetta ei ole, mutta sitä suurempi tarve on vierasjoukkueella, joka taistelee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista. Itäisen konferenssin tilanne käy hyvin mielenkiintoiseksi.

New York Rangers on varmuudella Itäisen konferenssin mestari, sillä kaksi kierrosta on pelaamatta ja toisena oleva Montreal Canadiens on viisi pistettä takaa-ajoasemassa. Kotijoukkue on ehdottomasti yksi suurimmista mestarisuosikeista, sillä viimekin aikoina Siniset ovat olleet erinomaisessa pelivireessä. Viidestä edellisestä ottelustaan New York Rangers on saalistanut yhtä monta voittoa. Kuinka motivaatio kuitenkin löytyy suhteellisen panoksettomaan kamppailuun?

Ottawa Senatorsille jokainen piste on äärimmäisen arvokas, sillä tällä hetkellä vierasjoukkue on Itäisessä konferenssissa ensimmäisenä joukkueena jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle. Kahdeksantena oleva Boston Bruins on kylläkin kerännyt saman määrän pisteitä, mutta muiden tilastojen takia Ottawa Senators on sijaa alempana. New York Rangersin vieraaksi ei saavu erikoisen hyvä vierasjoukkue, mutta tässä tilanteessa motivaatiotekijät nousevat suureen rooliin.

Viime aikoina Ottawa Senators on ollut erinomaisessa pelivireessä, vaikka toisaalta vierasjoukkue on joutunut useaan otteeseen jatkoajalle tai voittomaalikilpailuun. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet hienosti Ottawa Senatorsille peräti neljä voittoa, mutta se tuskin on kuitenkaan vierasjoukkueelle etu, että kamppailuista hyvin moneen on haettu ratkaisua jatkoilta saakka.

Ottawa Senators kärsii lievistä loukkaantumisongelmista, mutta toisaalta New York Rangerskaan ei pääse tähän otteluun parhaalla kokoonpanollaan. Kotijoukkueelta sivussa ovat Mats Zuccarello ja Kevin Klein. Vierasjoukkueen poissaolijoista ovat syytä mainita nimet Chris Neil, Milan Michalek ja Matt Puempel. Lisäksi muutama pelaaja on pitkäaikaispotilaista sivussa.

Ottawa Senators tulee kohtaamaan viimeisellä kierroksella Philadelphia Flyersin. Kamppailu Philadelphia Flyersia vastaan pelataan Ottawa Senatorsin näkökulmasta vieraskaukalossa. Lisäksi on syytä ottaa huomioon, että mikäli vierasjoukkue päätyy tasapisteisiin jonkin toisen joukkueen kanssa, mahdollisuutta ottawalaisseuralla ei ole nousta varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla tulleiden voittojen yhteissarakkeessa ohi esimerkiksi Boston Bruinsin.

Maaliskuun aikana New York Rangersin koneet nimenomaan kotiotteluiden osalta yskivät. Neljästä edellisestä kotiottelustaan Siniset ovat voittaneet yllättäen vain kaksi. Toki on muistettava, että viidestä viime ottelustaan New York Rangers on suurimman osan pelannut vieraissa. Ottawa Senatorsille tämä ottelu on huomattavasti tärkeämpi kuin kotijoukkueelle ja nostammekin vierasjoukkueen vetokupongille mukaan.

Panossuositus 5/10 Bethardin kertoimella 3,15
AVAA PELITILIT ALTA JA HYÖDYNNÄ TALLETUSBONUKSET!
http://record.affiliatelounge.com/_s9nhHeWaniE_Yn1ulvqnhWNd7ZgqdRLk/3/http://affiliate.igamefriends.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_11122b_2081
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*