PE 3.4.

Anaheim Ducks - Colorado Avalanche, merkki 1, kerroin 1,74 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelussa kohtaavat Anaheim Ducks ja Colorado Avalanche. Runkosarja lähenee loppuaan ja monella joukkueella panokset ovatkin huipussaan. Anaheim Ducksin ja Colorado Avalanchen välisessä kohtaamista suurempia panoksia ei periaatteessa pöydällä ole, sillä kotijoukkue voittanee Läntisen konferenssin, kun taas vierailijat eivät pudotuspeleihin tule selviytymään. Loppukausi meneekin heidän osalta vain pelailun merkeissä.

Anaheim Ducksin konferenssimestaruus ei ole vielä täysin varmaa, joten sinänsä olisi hyvä saalistaa pisteitä tästä ottelusta. Viime aikoina Ankkalauma onkin ollut erinomaisessa pelivireessä, sillä kolmesta edellisestä ottelustaan kotijoukkue on saalistanut yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks murskasi kotonaan Edmonton Oilersin lukemin 5-1. Ankkalauman pelivire pudotuspelejä ajatellen onkin kokonaisuutta ajatellen kunnossa.

Colorado Avalanchen tilanne ei ole hyvä. Vierasjoukkue matkustaa Anaheim Ducksin vieraaksi tappioputkessa. Viime otteluissaan Colorado Avalanche on hävinnyt niin Edmonton Oilersille kuin San Jose Sharksille. Edellämainittuja joukkueita vastaan vierasjoukkueelle viimeisteltiin yhteensä yhdeksän osumaa. Se kertoo hyvin siitä, että Colorado Avalanchen viimeiset ottelut menevät vain pelailun merkeissä ja odotellessa runkosarjan päättymistä.

Colorado Avalanchen sairaslista on suuri. Sivussa uusista kasvoista vierasjoukkueelta ovat muun muuassa Nathan MacKinnon, Daniel Briere ja Erik Johnsson. Listaa voisi jatkaa pidemmän aikaa sivussa olleista Borna Rendulicista, Patrick Bordeleaulista ja useasta muustakin nimestä. Anaheim Ducksin kannalta Ryan Keslerin, Matt Beleskeyn ja Clayton Stonerin poissaolot ovat ikäviä takaiskuja. Kyseinen kolmikko on joutunut sivuun viime päivinä.

Anaheim Ducks ei ole kotonaan antanut vierasjoukkueiden juhlia. Ankkalauma onkin voittanut neljä edellistä kotikamppailuaan. Suuressa kuvassa Anaheim Ducks on yksi NHL:n parhaimmista kotijoukkueista. Läntisessä konferenssissa paremmin kotiotteluiden osalta on mennyt vain Los Angeles Kingsillä. Ankkalauma haluaa varmasti Läntisen konferenssin mestaruuden voittaa ja etenkin Honda Centerissä kotijoukkuetta onkin syytä lähteä vetokupongille tarjoamaan.

Panossuositus 6/10 Bethardin kertoimella 1,74
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT NHL-KIERROKSELLE BONUSRAHALLA!
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

NHL Vihje

MA 23.2.