PE 10.4.

Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres, merkki 2, kerroin 5,25 Guts
Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres ML, merkki 2, kerroin 3,75 Guts
Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres (+1), merkki 2, kerroin 2,36 Guts


Jääkiekon NHL:n runkosarja lähenee loppuaan, panoksettomassa ottelussa Columbus Blue Jackets isännöi vieraaksi saapuvaa Buffalo Sabresia. Molempien joukkueiden kausi tulee päättymään runkosarjaan, sillä vierasjoukkue on ollut enemmän tai vähemmän pisteautomaatin roolissa, mutta Columbus Blue Jacketsinkaan osalta kaudesta ei jää lapsille kerrottavaa. Panoksettomaan otteluun kotijoukkueesta on tehty jopa turhankin suuri ennakkosuosikki.

Columbus Blue Jackets on ollut viime aikoina hyvässä pelivireessä. Edellisellä kierroksella kotijoukkue kaatoi Toronto Maple Leafsin maalein 5-0. Viidestä edellisestä ottelustaan Columbus Blue Jackets on voittanut peräti neljä, mutta kuinka motivaatiota löytyy, kun vastaan asettuu jo kauan aikaa sitten pudotuspelimahdollisuutensa menettänyt Buffalo Sabres? Muistetaan, että Columbus Blue Jackets on suuressa kuvassa surkea kotijoukkue.

Buffalo Sabres on loppukaudesta piristynyt, vaikka runkosarja onkin ollut pidemmän aikaa pelkkää pelailua. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle kolme voittoa. Edellisessä ottelussaan Itäisen konferenssin jumbojoukkue kaatoi Carolina Hurricanesin numeroin 4-3. Voittojen arvoa nostaa se, että Buffalo Sabres on kärsinyt merkittävistä poissaoloista Andre Benoitin, Chad Johnsonin, Mike Weberin, Josh Gorgesin ja Jerry D'Amigon johdolla.

Columbus Blue Jackets on kotonaan ennakkosuosikki, mutta tälläisellä kerroinasettelulla Buffalo Sabresin kertoimet nousevat erittäin pelikelpoisiksi. Vaikka vierasjoukkue kärsii loukkaantumisongelmista, myös Columbus Blue Jacketsilla poissaolijoita riittää. Sivussa uusimmista kasvoista kotijoukkueelta ovat Fedor Tyutin, Rene Bourque, David Clarkson ja Cam Atkinson. Joukkueiden kolmesta viime kohtaamisesta Buffalo Sabres on voittanut kahdesti.

Panossuositus 3/10 Gutsin kertoimilla 5,25, 3,75 ja 2,36
AVAA PELITILIT ALTA JA HYÖDYNNÄ MAHTAVAT TALLETUSBONUKSET!http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8
http://record.affiliatelounge.com/_s9nhHeWaniE_Yn1ulvqnhWNd7ZgqdRLk/3/

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*