TO 26.3.

TsSKA Moskova - SKA Pietari, merkki 2, kerroin 2,90 Guts
TsSKA Moskova - SKA Pietari ML, merkki 2, kerroin 2,11 Guts


Jääkiekon KHL:n konferenssifinaalit pyörähtävät tänään TsSKA Moskovan ja SKA Pietarin osalta käyntiin. Ottelusarjassa vastakkain ovat kaksi suurinta mestarisuosikkia, joten se joukkue, kumpi etenee tästä jatkoon, on vahva suosikki voittamaan KHL:n mestaruuden. Edellisellä kierroksella TsSKA Moskova kaatoi Jokerit otteluvoitoin 4-1, kun taas SKA Pietari teki samoin numeroin selvää jälkeä Dynamo Moskovasta.

TsSKA Moskovan edellisessä ottelusarjassa tuomarityöskentely antoi keskustelunaihetta, sillä muun muuassa youtubesta löytyy varsin mielenkiintoinen videonpätkä, jossa on koottu selkeitä tuomarivirheitä, joita tuomarit tekivät Jokereita vastaan. TsSKA Moskova oli ehdottomasti jatkopaikkansa ansainnut, mutta tuomarityöskentelystä huomasi sen, että ei-venäläisille seuroille on huomattavasti helpompaa viheltää jäähyjä kuin venäläisseuroille.

TsSKA Moskovan supertähti Aleksandr Radulov on luotettavien lähteiden mukaan siirtymässä ensi kaudeksi pelaamaan SKA Pietarin vahvuuteen. Pietarilaisjätissähän pelaa tällä kaudella Ilya Kovalchuk, jota ollaan viemässä takaisin NHL:ään. Mikäli Radulov tulee siirtymään SKA Pietariin, jatkaisiko myös Kovalchuk pelaamista pietarilaisseurassa?

Ottelusarjan ensimmäisessä kohtaamisessa haetaan asetelmia tulevia kamppailuita ajatellen. Kotiedun merkitystä ei pidä aliarvioida, sillä TsSKA Moskova on erinomainen kotijoukkue, mutta toisaalta SKA Pietari on myös erinomainen vierasjoukkue. Pietarilaisjätti on voittanut neljä edellistä vieraskamppailuaan. Dynamo Moskovaa vastaan SKA Pietari pelasi kaksi vierasottelua ja niissä pietarilaisjätti antoi vastustajalleen yhteensä vain yhden maalin.

TsSKA Moskova pelasi edellisen ottelunsa päivää myöhemmin kuin SKA Pietari, joten sillä loppupeleissä tuskin on merkitystä. Molemmat joukkueet pääsevät siis hyvin levänneenä tähän kamppailuun. SKA Pietarin kertoimet alkavat olla varsin pelikelpoisia kohteita. Runkosarjassahan pietarilaisjätti oli moskovalaisryhmälle hyvin vaikea vastustaja. Edellisestä seitsemästä kohtaamisesta kuudesti voitto on mennyt SKA Pietarin eduksi.

Panossuositus 5/10 kertoimella 2,90 ja 2,11
HYÖDYNNÄ MAHTAVAT TALLETUSBONUKSET!http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8
http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*