TO 19.3.

TsSKA Moskova - Jokerit, merkki 1, kerroin 1,64 SuperLenny
TsSKA Moskova - Jokerit (+1), merkki 1, kerroin 2,16 SuperLenny


Jääkiekon KHL:n pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa ja Helsingin Jokereiden kannalta urakka taitaa pysähtyä seuraavaksi pelattavaan ottelusarjan viidenteen kamppailuun venäläisjätti TsSKA Moskovaa vastaan. Ottelusarja on edennyt tilanteeseen, jossa moskovalaiset ovat saalistaneet kolme voittoa vierasjoukkueen yhtä vastaan. TsSKA Moskovalla onkin monta ottelupalloa katkaista helsinkiläisten selkäranka lopullisesti.

TsSKA Moskova ja Jokerit pelasivat kaksi edellistä ottelua Helsingissä. Ensimmäisen kohtaamisen voitti Jokerit, mutta jälkimmäisellä kerralla moskovalaisseura nappasi tylyin 0-3 lukemin voiton. Periaatteessa Jokereiden olisi ollut pakko voittaa molemmat kamppailut Helsingissä, sillä tälläisistä lähtökohdista on lähes mahdotonta kuvitella helsinkiläisten enään nousevan jatkopaikkataisteluun.

Helsingissä pelattu edellinen kohtaaminen oli TsSKA Moskovan ylivoimapelaamisen juhlaa. Jokainen illan osumista syntyi ylivoimalla. Kamppailuhan käytännössä ratkesi moskovalaisten viimeisteltyä toisen maalin viimeisen erän puolivälin jälkeen. Jokereiden jäähyily kostautui karmealla tavalla ja Moskovaan siirryttäessä ainakaan helpompaa ei tule olemaan.

Koko ottelusarjan ajan on keskusteltu tuomaritoiminnasta. Onko se puolueellista? Entinen KHL-seuran päävalmentaja, Ari-Pekka Selin "varoitti" Jokereita, että etenkin Venäjällä pelatessa voi sattua ja tapahtua mitä tahansa. Moskovaan siirryttäessä on selvää, että tuomareiden on helpompaa viheltää jäähyjä ei-venäläisille joukkueille.

TsSKA Moskova lähti ottelusarjaan Jokereita vastaan selkeänä ennakkosuosikkina ja näyttääkin hyvin vahvasti siltä, että ottelusarja tulee nopeasti päättymään. Jokerit on Erkka Westerlundin komennossa pelannut erinomaisen kauden, mutta moskovalaisjätti on KHL:n suurimpia mestarisuosikeita ja varsinkin Moskovassa pelatessa vierasjoukkueet eivät juhli.

Panossuositus 6/10 kertoimella 1,64 ja 2,16
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT KHL-KIERROKSELLE BONUSRAHALLA!
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*