TO 12.3.

Lukko - Pelicans, merkki 2, kerroin 8,30 Bethard
Lukko - Pelicans ML, merkki 2, kerroin 5,80 Bethard
Lukko - Pelicans (+1), merkki 2, kerroin 4,00 Veikkaushuone

Jääkiekon Liigan runkosarja pelataan tänään päätökseen. Raumalla pisteistä taistelevat Lukko ja Lahden Pelicans. Sarjataulukossa kotijoukkue on tällä hetkellä kolmantena, kun taas lahtelaiset löytyvät sijalta 12. Tässä ottelussa panokset ovat Lukon puolella, sillä raumalaisilla ovat edelleen mahdollisuudet runkosarjan kakkossijaan. Toisaalta mikäli Tappara voittaa oman ottelunsa, kotijoukkue ei pysty toiseksi nousemaan.

Pelicansin kausi tulee runkosarjaan päättymään. Itseasiassa lahtelaiset menettivät mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo useampi viikko sitten. Siitä huolimatta Lahdessa toivottavasti ymmärretään, että jokainen ottelu on mahdollisuus näyttää osaamistaan tuleville työnantajille ajatellen esimerkiksi ensi kautta. Pelicansille on tehty kahteen edelliseen otteluun 11 maalia, mutta siitä huolimatta Lahdessa halutaan varmasti kausi päättää positiivissä merkeissä.

Loukkaantumisista kärsivä Pelicans on ehtinyt myymään parhaimpia pistemiehiään muihin seuroihin, mutta toisaalta se on avannut näyttöpaikkoja nuorille, uusille kasvoille. Yksi hyvä esimerkki on Taavi Vartiainen, joka on saanut hienosti peliaikaa vierasjoukkueen vahvuudessa. Turkoosien kokoonpano näyttää nimiä katsoen suorastaan surkealta, mutta juuri nuoret lahtelaisseuran pelaajat haluavat varmasti näyttää osaamistaan.

Lukko on ollut etenkin kotonaan vahvassa pelivireessä ja kotijoukkueen maalinsuulla onkin Liigan yksi parhaimmista maalivahdeista, Ryan Zapolski. Raumalla vierasjoukkueet eivät ole näin ollen juhlineet ja itseasiassa neljään edelliseen kotiotteluun peräti kolmesti raumalaiset ovat jättäneet vastustajansa ilman tehtyä osumaa. Löytääkö Pelicans lääkkeitä Zapolskin yllättämiseen?

Pelicans on ollut juuri Lukolle hyvin vaikea vastustaja. Viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt peräti neljä kertaa lahtelaisten eduksi. Vaikka historialla ei olekaan suurempaa merkitystä, kertoo se kuitenkin sen, että lahtelaiset voivat pelata Raumalla ilman paineita ja tälläisellä kerroinasettelullahan Pussinokat nousevat väkisinkin loistavaksi yllätysvalinnaksi. Liigassa millekään joukkueelle ei voi yksinkertaisesti antaa tälläisiä kertoimia.

Panossuositus 2/10 kertoimilla 8,30, 5,80 ja 4,00
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT PELICANSILLE BONUSRAHALLA!
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*