TI 3.3.

Minnesota Wild - Ottawa Senators, merkki 2, kerroin 3,60 Veikkaushuone
Minnesota Wild - Ottawa Senators ML, merkki 2, kerroin 2,40 Veikkaushuone
Minnesota Wild - Ottawa Senators (+1), merkki 2, kerroin 1,82 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:ssä Minnesota Wild ja Ottawa Senators iskevät yhteen. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan useita hyvin mielenkiintoisia otteluita, joista Minnesota Wildin ja Ottawa Senatorsin välinen kohtaaminen on yksi odotetuimmista. Läntisessä konferenssissa kotijoukkue on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas vierailijat ovat Itäisessä konferenssissa muutamaa sijaa alempana. Molempien joukkueiden pistetarvehan näin ollen pudotuspelejä ajatellen on suuri.

Minnesota Wild ja Ottawa Senators ovat erinomaisessa pelivireessä, sillä viidestä edellisestä ottelustaan kotijoukkue on saalistanut neljä voittoa ja vierasjoukkueen kohdalla puolestaan menossa on huikea voittoputki! Ennen kaikkea Ottawa Senatorsin puolustus -ja maalivahtyöskentely ansaitsee maininnan, sillä kolmeen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle on viimeistelty yhteensä vain kaksi maalia.

Minnesota Wild hankki joukkueeseensa ennen pelaajasiirtojen takarajaa suomalaishyökkääjä Sean Bergenheimin ja Chris Stewartin. Bergenheim matkustaa Minnesota Wildin vahvuuteen Florida Panthersista ja Stewartin edellisenä seurana puolestaan toimi Buffalo Sabres. On todettava, että Stewartin +- saldonsa tältä kaudelta on pahasti pakkasella, sillä lukema on -30.

Molemmat joukkueet kärsivät merkittävistä loukkaantumisongelmista. Helmikuun aikana Minnesota Wildin sairaslistalle ovat ehtineet liittymään Marco Scandella, Jared Spurgeon, Ryan Carter, Matt Cooke ja Jason Zucker. Pidempiaikaisia loukkaantuneitahan ovat lisäksi muun muuassa Keith Ballard ja Josh Harding. Ottawa Senatorsilta puolestaan sivussa ovat uusista poissaolijoista Curtis Lazar, Robin Lehner, Chris Neil, Chris Philips ja Clarke MacArthur.

Ottawa Senators pelaa Minnesota Wildia vastaan jo neljännen vierasottelunsa putkeen, mutta tämän hetken pelivirettä ajatellen vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet nousevat erinomaisiksi pelikohteiksi. Molempien joukkueiden sairaslistan pituus tekee lähtökohdat entistä hankalimmiksi, koska varsinkin Minnesota Wildin kannalta uusiin loukkaantumisiin ei ole enään varaa. Tälläisellä kerroinasettelulla Ottawa Senators nostetaan vetokupongille mukaan.

Panossuositus: 5/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 3,60, 2,40 ja 1,82
HYÖDYNNÄ MAHTAVAT TALLETUSBONUKSESI!
http://ads.comeon.com/redirect.aspx?pid=9230&bid=9686
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*